«Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: Το μοναδικό γήπεδο στην Ελλάδα με θερμαινόμενο χλοοτάπητα!

«Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: Το μοναδικό γήπεδο στην Ελλάδα με θερμαινόμενο χλοοτάπητα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα έχει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο - Ο ρόλος της ανακλινόμενης εξέδρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» θα υπάρχει ανακλινόμενη εξέδρα που θα βρίσκεται αριστερά από το πέταλο της Θύρας 21, επί της ουσίας στους αγώνες της ομάδας, θα είναι σαν τις υπόλοιπες εξέδρες χωρίς την παραμικρή διαφορά.

Το κομμάτι εκείνο εκτός αγώνων θα σηκώνεται όχι για καμία διευκόλυνση οχημάτων ή ασθενοφόρων (είναι διαφορετική η είσοδος για όλα τα οχήματα ασφαλείας εντός του γηπέδου), αλλά για να περνούν από εκεί τα μηχανήματα για την προστασία και τη συντήρηση του χλοοτάπητα.

Ειδικά καλύμματα, λάμπες συντήρησης και θερμαινόμενο χλοοτάπητα

Εχουν ήδη παραγγελθεί τα πιο σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για τον χλοοτάπητα της Νέας Φιλαδέλφειας, ειδικά καλύμματα αλλά και αυτές οι λάμπες συντήρησης που αντικαθιστούν τον ηλιακό φωτισμό και διαθέτουν όλα τα σύγχρονα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας θα είναι το μόνο στην Ελλάδα που θα διαθέτει θερμαινόμενο γκαζόν, δηλαδή την υποδομή κάτω από το χόρτο που θα δημιουργεί την κατάλληλη θερμοκρασία ανάλογα με τις συνθήκες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X