«Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: Tα 2 κτίρια, περιουσία της ΑΕΚ, πίσω από τα δύο πέταλα (ΦΩΤΟ)

«Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: Tα 2 κτίρια, περιουσία της ΑΕΚ, πίσω από τα δύο πέταλα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε τα δύο κτίρια που θα βρίσκονται στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ χτίζει… παλάτι στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κόσμος της Ενωσης ανυπομονεί για να μπει στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA».

Ενα από τα μέτωπο των έργων είναι κι αυτό με τα δύο κτίρια πίσω από τα δύο πέταλα του γηπέδου, όπου θα αποτελέσουν περιουσιακά στοιχεία για την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το πρώτο που θα βρίσκεται πίσω από την παλιά Σκεπαστή και θα στεγάσει τα δύο μουσεία (ΑΕΚ και πρσφυγικού πολιτισμού. Σύντομα, θα ξεκινήσει καμπάνια από την ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να προτείνουν ονόματα για αυτό το κτίριο οι φίλοι της ΑΕΚ.

Μάλιστα το Μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού είναι σχεδόν έτοιμο από πλευράς σχεδιασμού και φιλοσοφίας και απομένει βεβαίως σιγά σιγά να ξεκινήσει η δουλειά εντός του κτιρίου, ενώ η δουλειά έχει προχωρήσει και για το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ με εντυπωσιακά εκθέματα και υλικό που έχει ήδη συγκεντρωθεί.

Το δεύτερο κτίριο βρίσκεται στην πλευρά της Θύρας 21 και θα στεγάσει τα νέα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μέσα στο 2021 όλα αυτά θα είναι έτοιμα, η κατασκευή των δύο κτιρίων στην… πρόσοψη και στην πλάτη του γηπέδου έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ

«Η ολοκλήρωση της κατασκευής των δύο ξεχωριστών ιδιόκτητων κτιριακών εγκαταστάσεων, ταυτόχρονα με το νέο μας σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, σηματοδοτεί μία νέα εντελώς ξεχωριστή πραγματικότητα για την ΠΑΕ ΑΕΚ!

Και αυτό γιατί πρόκειται για δύο -εκτός του γηπέδου- κτίρια συνολικού εμβαδού 6.000 τ.μ.., που θα αποτελούν σημαντικά και καινούργια -για πρώτη φορά στην ιστορία της- περιουσιακά στοιχεία της κιτρινόμαυρης εταιρίας.

Το πρώτο (πάνω φωτό) και μεγαλύτερο στο νότιο πέταλο, πίσω από την παλιά σκεπαστή, 4.000 τ.μ. (θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί ένα αυτόνομο εμπορικό κέντρο) είναι αυτό που θα στεγάσει τα δύο μουσεία (του Προσφυγικού Ελληνισμού και της ιστορίας της ΑΕΚ), το εστιατόριο, το νέο υπερσύγχρονο AEK shop και όλες τις υπόλοιπες χρήσεις του γηπέδου.

Το δεύτερο (κάτω φωτό) στην… πλάτη του γηπέδου, στο πέταλο της Θύρας 21 με θέα στο πανέμορφο Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, 2.000 τ.μ. θα είναι αυτό που θα στεγάσει τα νέα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μία ομάδα της προσφυγιάς, που ρίζωσε στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας από το 1930, για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αποκτήσει ιδιόκτητα γραφεία και μάλιστα όχι σε κάποιο κτίριο του Λεκανοπεδίου, αλλά εντός της ιστορικής της έδρας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X