ΑΕΚ: Τα εντατικά μαθήματα... άμυνας του Χιμένεθ και οι ατάκες των παικτών

Χιμένεθ στους παίκτες: «Κομμένες οι δικαιολογίες, πάμε τώρα να πάρουμε τα ματς!»
Photo Credits: INTIME

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει εστιάσει στο αμυντικό κομμάτι- Κλειστά τα χαρτιά του εν όψει Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρακολούθησε πολλά παιχνίδια της ΑΕΚ και δεν δυσκολεύτηκε να διακρίνει το μεγάλο αμυντικό πρόβλημα κι από την πρώτη μέρα που ανέλαβε δράση έχει εστιάσει στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Χθες, στην προτελευταία προπόνηση του 2020, η δουλειά ήταν αφιερωμένη σχεδόν αποκλειστικά στην ανασταλτική λειτουργία. Ο 56χρονος Ισπανός προπονητής έχει φροντίσει να κάνει σαφές προς όλους πως η ευθύνη στο αμυντικό κομμάτι είναι συνολική και δεν βαραίνει μόνο τα μετόπισθεν.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» οι παίκτες της ΑΕΚ έλεγαν μεταξύ τους χαρακτηριστικά πως όση δουλειά έκαναν με τον Χιμένεθ στο χθεσινό πρωινό πάνω στην άμυνα δεν είχαν με τον Μάσιμο Καρέρα όλη την προηγούμενη σεζόν.

Στο μεταξύ, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για τη διάταξη ή τα πρόσωπα που θα επιλέξει στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X