Μπαρτσελόνα: Υποψήφιος πρόεδρος τάζει Χάαλαντ και Εμπαμπέ! (VIDEO)

Λαγούς με πετραχήλια τάζει ο Εμίλι Ρούσο

Ο Εμίλι Ρούσο τάζει και τον Ερλινγκ Χάαλαντ, αλλά και τον… Κιλιάν Εμπαπέ, αν εκλεγεί νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα.

Ο Εμίλι Ρουσό, ο οποίος υπήρξε αντιπρόεδρος στην διοίκηση του Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, αλλά παραιτήθηκε ύστερα από διαφορές με τον πρώην πρόεδρο, ανακοίνωσε ότι αθλητικός του αντιπρόεδρος θα είναι ο Χοσέ Μαρία Μινγκέγια.

Ένας βετεράνος μάνατζερ που πήγε στην Μπάρτσα, μεταξύ άλλων, τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, τον Ριβάλντο και τον Λιονέλ Μέσι, ενώ ο γιος του, επίσης μάνατζερ, καπάρωσε για λογαριασμό των Μπλαουγκράνα τον Ανσού Φατί!

Κατά την παρουσίασή του, ο Μινγκέγια άφησε ανοιχτή την πιθανότητα απόκτησης μεγάλων αστέρων, παρά την δεδομένα πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση του συλλόγου της Καταλονίας.

Αποκάλυψε, λοιπόν, ότι έχει έρθει σε επαφή με τον Μίνο Ραϊόλα, εκπρόσωπο μεταξύ άλλων του Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ, αλλά και με τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τον Κιλιάν Εμπαπέ!

«Αν εκλεγούμε, το όνομα του Εμπαπέ θα είναι επάνω στο τραπέζι και έχουμε κάνει ήδη επαφές. Εμείς θα είμαστε εκεί. Για τον Χάαλαντ, έχω μιλήσει σε προσωπικό επίπεδο με τον Ραϊόλα και έχω όλα τα στοιχεία, εφόσον εκλεγεί ο Εμίλι Ρουσό» είπε χαρακτηριστικά ο Μινγκέγια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X