Μάνατζερ Λιβάγια: «Εχουμε πρόταση από την Τράμπζονσπορ -Θέλει να έρθει Τουρκία!»

Μάνατζερ Λιβάγια: «Εχουμε πρόταση από την Τράμπζονσπορ -Θέλει να έρθει Τουρκία!»
Photo Credits: INTIME

Ο μάνατζερ του Μάρκο Λιβάγια υποστήριξε πως έχει πρόταση από την Τράμπζονσπορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το φλερτ Μάρκο Λιβάγια-Τράμπζονσπορ συνεχίζεται, με τον τουρκικό Τύπο να υποστηρίζει νωρίτερα πως οι Τούρκοι αναμένεται να καταθέσουν πρόταση για τον Κροάτη επιθετικό της ΑΕΚ.

Μάλιστα σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του Λιβάγια, τις οποίες αναπαράγει το «Αjansspor.com». η Τράμπζονσπορ έχει καταθέσει  προφορική πρόταση για τον Κροάτη.

Ο μάνατζερ του Λιβάγια, Γκορκέμ Ντεμίρ δήλωσε στο Radyospor: «Το συμβόλαιο του Λιβάγια θα λήξει στο τέλος της σεζόν. Η Τράμπζονσπορ κατέθεσε μία προφορική προσφορά μεταγραφής για τον Λιβάγια».

«Η Τράμπζονσπορ έκανε μία προφορική προσφορά για τον Λιβάγια, θα κάναμε βιντεοκλήση, αλλά ακυρώθηκε. Ο Λιβάγια θέλει να έρθει στην Τουρκία. Η ΑΕΚ πρόσφερε στον Λιβάγια τριετές συμβόλαιο ύψους 1,4 εκατομμυρίων ευρών. Γράφουν ότι συμφώνησε με την Τράμπζονσπορ, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να έχει τελειώσει.»

Ενώ ανέφερε πως για τον Λιβάγια ενδιαφέρεται και η Μπασακχεσίρ. «Η Μπασακχεσίρ ενδιαφέρεται επίσης για τον Λιβάγια. Μίλησε με τον Οκάν Μπουρούκ για τον Λιβάγια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X