ΑΕΚ: Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία ενόψει Ολυμπιακού

ΑΕΚ: Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία ενόψει Ολυμπιακού
Photo Credits: INTIME

Χάνει το ντέρμπι ο Γεβγιέν Σάκχοφ λόγω τιμωρίας, όπως και ο Παουλίνιο που έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται πλέον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει μπει στη τελική ευθεία για το κυριακάτικο (19:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης» για την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου της Super League.

Ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει την προετοιμασία για το ντέρμπι με τις καλύτερες συνθήκες, καθώς έχει την πολυτέλεια να κάνει προπόνηση με όλους τους παίκτες, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Για το ματς της Κυριακής δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Σάχκοφ και ο Παουλίνο λόγω των αποβολών με το Βόλο.

Η μοναδική απουσία από τα Σπάτα είναι αυτή του Παουλίνιο Μότα, ο οποίος παραμένει στην Πορτογαλία. Ο 29χροος μπακ  βρίσκεται εκτός πλάνων και υπάρχουν επαφές για να βρει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 11.00. Πριν από την έναρξή της τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν στο εβδομαδιαίο τεστ κορωνοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X