Πελώνη: «Σταματούν οι εμβολιασμοί κυβερνητικών στελεχών, με εντολή Μητσοτάκη» (VIDEO)

Πελώνη: «Σταματούν οι εμβολιασμοί κυβερνητικών στελεχών, με εντολή Μητσοτάκη» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος στον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών βάζει το Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με την Αριστοτελία Πελώνη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι «ο συμβολισμός του θέματος εξαντλήθηκε στον εμβολιασμό του πρωθυπουργού και της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας και ολοκληρώνεται σήμερα με τον εμβολιασμό του κ. Κουτσούμπα».
Παράλληλα, διευκρίνισε ότι υπήρξε μια λίστα που αφορούσε κρίσιμες λειτουργίες του κράτους και της κυβέρνησης και μέχρι χθες είχαν εμβολιαστεί 66 κυβερνητικά στελέχη και κρατικοί λειτουργοί από τους 1.128 που επρόκειτο να εμβολιαστούν. «Εδώ κλείνει η λίστα», συμπλήρωσε η ίδια.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονταν στη λίστα θα εμβολιαστούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει δώσει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών για όλο τον πληθυσμό.

Δεν θα ισχύσει δηλαδή η λίστα των 126 (όλων των υπουργών, γενικών γραμματέων κλπ). Εγιναν εμβολιασμοί 66 προσώπων έως 29/12.
5 πολιτειακοί παράγοντες (συμβολικοί εμβολιασμοί),
1 εκπρόσωπος εκκλησίας (συμβολικός εμβολιασμός),
42 κυβερνητικά στελέχη (εμβολιασμός για λόγους συνέχειας του κράτους) και
18 ένστολοι (εμβολιασμός για λόγους συνέχειας του κράτους)

Πελώνη: Το Μαξίμου αποδοκιμάζει πανηγυρικές αναρτήσεις υπουργών

Τέλος, η κ. Πελώνη σημείωσε ότι το Μέγαρο Μαξίμου αποδοκιμάζει και τις πανηγυρικές αναρτήσεις υπουργών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή των εμβολιασμό τους.

Σημειώνεται, ότι, όπως είχε γράψει νωρίτερα και το iefimerida.gr στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατούσε δυσφορία με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για έντονες παρατηρήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στους υπουργούς και στους συνεργάτες του, όχι μόνο για τους εμβολιασμούς πολιτικών και κρατικών στελεχών που προηγήθηκαν των υγειονομικών, αλλά επειδή το πανηγύριζαν με φωτογραφίες και αναρτήσεις στα social media.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X