Πέτρος Κωστόπουλος: Νέος έρωτας με την Κατερίνα Λιόλιου

Πέτρος Κωστόπουλος: Νέος έρωτας με την Κατερίνα Λιόλιου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας νέος έρωτας στην ελληνική showbiz αποκαλύψθηκε. Σύμφωνα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή «Happy Day», ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι πολύ… κοντά με την Κατερίνα Λιόλιου.

Μάλιστα, όπως είπε η παρουσιάστρια, ο 66χρονος παρουσιαστής και εκδότης αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Ντουμπάι με την 26χρονη τραγουδίστρια κι εκεί τους έχουν δει μαζί και διαχυτικούς αρκετά μάτια.

«Τον έχουν δει τον τελευταίο μήνα πολύ διαχυτικό, πολύ ζεστό με την Κατερίνα Λιόλιου. Δεν ξέραμε ότι είναι μαζί, μέχρι που άρχισαν να κυκλοφορούν δίχως να κρύβουν αυτό που νιώθουν. Όσοι τους έχουν δει μιλούν για πιασμένα χέρια, φιλιά στο στόμα, πάθος που δεν κρύβεται και μάλιστα αυτόν τον έρωτα τον ζουν τις τελευταίες μέρες στο Ντουμπάι.

Εκεί, όσοι τους έχουν δει λένε ότι καθόλου δεν κρύβουν το συναίσθημα που νιώθουν και είναι πολύ ζεστοί μεταξύ τους», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Και πρόσθεσε: «Είναι η πρώτη φορά που όσοι τον ξέρουν τον βλέπουν χαμογελαστό και χαρούμενο», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X