Σιμόες: Ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ το 2020, με τη δική σας ψήφο!

Σιμόες: Ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ το 2020, με τη δική σας ψήφο!
Photo Credits: INTIME

Με…βραχεία κεφαλή, ο Πορτογάλος αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος της χρονιάς μέσω της «Ενωσίτικης κάλπης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν πραγματικό…ντέρμπι. Από εκείνα που κρατούν το ενδιαφέρον ως το φινάλε. Το διακύβευμα δεν ήταν μικρό, δεδομένου πως αφορά τον καλύτερο παίκτη της ΑΕΚ για το 2020, μέσα από τη δική σας κρίση. Το τελικό αποτέλεσμα της «Ενωσίτικης κάλπης», έβγαλε το πόρισμα: Αντρέ Σιμόες. Εστω και με βραχεία κεφαλή, ο Πορτογάλος μέσος υπερίσχυσε του Πέτρου Μάνταλου και είναι ο εκλεκτός σας για τη χρονιά που φεύγει.

Ο Σιμόες συγκέντρωσε το 25% των ψήφων σας και νίκησε στο…νήμα τον Πέτρο Μάνταλο που έφτασε στο 24%. Τρίτος στις επιλογές σας, αν και μετρά μόνο λίγους μήνες στην ομάδα, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που έφτασε στο 18%. Αρκετά πιο πίσω, ο Μάρκο Λιβάγια, που πήρε το 10% των προτιμήσεων σας, ενώ στο 6% έφτασε ο Λιβάι Γκαρσία. Στο 5% έφτασε ο Βράνιες, 4% ο Αραούχο, από 3% Τσιγκρίνσκι και Μπάρκας, ενώ με 2% έμεινε ο Ολιβέιρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X