ΑΕΚ: 20 μέρες θέλει ο Κονέ για να ξεκαθαρίσει με Λιβάγια-Ολιβέιρα

ΑΕΚ: 20 μέρες θέλει ο Κονέ για να ξεκαθαρίσει με Λιβάγια-Ολιβέιρα
Photo Credits: INTIME

Κρίσιμες οι επόμενες 20 μέρες για τις υποθέσεις των Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι υποθέσεις των Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα παραμένουν σε προτεραιότητα για την ΑΕΚ και πλέον έχουν μπει στη τελική ευθεία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος τεχνικός διευθυντής, Παναγιώτης Κονέ έχει πάρει από τη διοίκηση ένα χρονικό περιθώριο είκοσι ημερών για το χειρισμό των δύο υποθέσεων.

Ο Κονέ γνωρίζει καλά τον Λιβάγια από την κοινή τους θητεία το 2018, όταν είχαν κατακτήσει μαζί το πρωτάθλημα και η υπόθεση του Κροάτη είναι πιο ιδιαίτερη, καθώς έχει ήδη πολλά χρόνια στην Ενωση.

Τόσο με τον Κροάτη, όσο και με τον Ολιβέιρα, ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θέλει να βρει τον κατάλληλο χρόνο μέσα σε αυτό το διάστημα για να συζητήσει και ο ίδιος για το τι σκέφτονται και πως αντιλαμβάνονται οι δύο τους την παρουσία τους στην ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι τα συμβόλαια των δύο επιθετικών ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και από 1/1 μπορούν να μιλήσουν με όποια ομάδα θέλουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X