Η ΑΕΚ τσεκάρει Κουλούρη και... περιμένει

Η ΑΕΚ τσεκάρει Κουλούρη και... περιμένει
Photo Credits: INTIME

Ο Ευθύμης Κουλούρης προτάθηκε στην ΑΕΚ και η περίπτωσή του δεν περνάει απαρατήρητη στην Ενωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει πολλά «ανοιχτά» ζητήματα και ο Παναγιώτης Κονέ έχει πολλή δουλειά στο ξεκίνημα της καριέρας του στην Ενωση. Από την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, τις επαφές με τον Μανόλο Χιμένεθ και τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, τις «καυτές» υποθέσεις των Μάρκο Λιβάγια-Νέλσον Ολιβέιρα, το ζήτημα του συμβολαίου του Χρήστου Αλμπάνη, τις αποχωρήσεις παικτών και την… μεταγραφολογία.

Στην ΑΕΚ «πάγωσε» κάθε μεταγραφική κουβέντα για το προσεχές διάστημα. Κουβέντα που είχε ως αντικείμενο την απόκτηση δεξιού μπακ και στόπερ. Ομως ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να δει στα πρώτα ματς του Γενάρη την ανταπόκριση του ρόστερ και εν συνεχεία θα εισηγηθεί αρμοδίως για την ενίσχυση της ομάδας. Πάντως σε κάθε περίπτωση οι μεταγραφές δεξιού μπακ και στόπερ με το όνομα του Ογκνιεν Βράνιες πάντα ψηλά είναι… ανοιχτές.

Εσχάτως το όνομα του Ευθύμη Κουλούρη έπεσε στο τραπέζι των «κιτρινόμαυρων». Με τις περιπτώσεις Λιβάγια και Ολιβέιρα να είναι στον… αέρα, από την αγορά έφτασε και η περίπτωση του Ελληνα φορ που αγωνίζεται στην Τουλούζ. Και δεδομένα δεν περνά απαρατήρητη.

Το προφίλ του Ευθύμη Κουλούρη

Ο Κουλούρης είναι εν ενεργεία διεθνής, τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά ταιριάζουν στην ΑΕΚ και οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν βάλει… μπροστά και εξετάζουν όλα τα δεδομένα. Το… άνοιγμα της πλευράς του Κουλούρη προς την ΑΕΚ ισχύει και έχουν γίνει κάποιες πρώτες διερευνητικές επαφές. Ο 24χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, αλλά η Τουλούζ πάει από το κακό στο χειρότερο.

Μετά τον υποβιβασμό της στην Β’ Γαλλίας το καλοκαίρι, φέτος θέλει να πάρει ξανά την άνοδο. Αλλά ο Κουλούρης δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής. Μετρά μόλις 8 ματς (χωρίς γκολ) σε 17 αγωνιστικές πρωταθλήματος και συνολικά έχει παίξει 430 λεπτά. Τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 7 Νοεμβρίου για 55 λεπτά με την Βαλενσιέν.

Συνολικά σε 34 ματς με την γαλλική ομάδα μετρά 4 τέρματα και οι… καλές ημέρες στην Ελλάδα δεν τον ακολουθούν στο βήμα που έκανε στην Γαλλία. Με τον ΠΑΟΚ μέτρησε 14 γκολ σε 83 ματς, ενώ με τον Ατρόμητο είχε 25 τέρματα σε 35 αγώνες και 6 γκολ πέτυχε με την φανέλα της Ανόρθωσης σε 21 ματς. Επίσης με την Εθνική ομάδα μετρά 17 αγώνες.

Η Τουλούζ το καλοκαίρι του 2019 δαπάνησε περίπου 3,5 εκατ.ευρώ για τον Κουλούρη, αλλά η τιμή του τώρα έχει πέσει. Προφανώς και υπάρχει ανοιχτό σενάριο δανεισμό του με ενοίκιο που σύμφωνα με πληροφορίες κυμαίνεται κοντά στις 300.000 ευρώ, ενώ η ρήτρα αγοράς δεδομένα φτάνει το 1 εκατ,ευρώ και… παραπάνω και οι αποδοχές του στην Τουλούζ αγγίζουν τις 700.000 ευρώ. Ο Κονέ έχει καλή άποψη για τον παίκτη και αν δημιουργηθούν οι συνθήκες τώρα ή το καλοκαίρι η ΑΕΚ θα… ασχοληθεί, καθώς έχει στόχο και την ελληνοποίηση του ρόστερ της.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X