«Η Τράμπζονσπορ καταθέτει πρόταση στην ΑΕΚ για τον Λιβάγια»

«Η Τράμπζονσπορ καταθέτει πρόταση στην ΑΕΚ για τον Λιβάγια»
Photo Credits: INTIME

Οσα αναφέρουν σήμερα οι Τούρκοι για τον Μάρκο Λιβάγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Μάρκο Λιβάγια παραμένει ψηλά στην επικαιρότητα στην Τουρκία και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η Τράμπζονσπορ ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στην ΑΕΚ για να αποκτήσει τώρα τον Κροάτη φορ.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής της τουρκικής ομάδας φαίνεται να επιμένει για την απόκτηση του Λιβάγια, τονίζοντας στη διοίκηση της Τράμπζονσπορ ότι θέλει να… τρέξει η υπόθεση. Κι όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, η περσινή αντίπαλος της ΑΕΚ στα προκριματικά του Europa League είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για τον Κροάτη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το tweet από το «Bordo Mavi Haber»

«Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας Αμπντουλάχ Αβτζί επιμένει για τον Λιβάγια. Μίλησε πάλι στη διοίκηση σχετικά με την επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λιβάγια και οι διαπραγματεύσεις άρχισαν. Η Τράμπζονσπορ θα παραδώσει την πρώτη γραπτή προσφορά αύριο».

Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε η ομάδα της Τραπεζούντας θα πρέπει να προτείνει ένα ποσό στην ΑΕΚ για να πάρει τώρα τον Κροάτη. Ο ίδιος ακόμη δεν έχει απαντήσει στη πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει η ΑΕΚ. Γενικά δεν έχει πει το παραμικρό. Σε λιγότερο από 48 ώρες θα μπορεί και επίσημα να υπογράψει σε άλλη ομάδα για το καλοκαίρι αν δεν ανανεώσει με την ΑΕΚ.

«Η Τράμπζονσπορ καταθέτει πρόταση στην ΑΕΚ για τον Λιβάγια»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X