Λάτσι: «Καλύτερη στιγμή μου μέσα στο 2020 όταν υπέγραψα για την ΑΕΚ»

Λάτσι: «Καλύτερη στιγμή μου μέσα στο 2020 όταν υπέγραψα για την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Ζίγκα Λάτσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Ζίγκα Λάτσι, μίλησε για την καλύτερη στιγμή του το 2020 και για το τι περιμένει από τη νέα χρονιά.

Ο διεθνής Σλοβένος αμυντικός της ΑΕΚ ήρθε στην «κιτρινόμαυρη ζωή» τον Οκτώβριο του 2019 με τη μεταγραφή του να ανακοινώνεται στο τέλος του Ιανουαρίου του 2020 λόγω της μικρής ηλικίας του.

Ένας άγνωστος ποδοσφαιριστής που όμως αποτέλεσε και αποτελεί επένδυση για το μέλλον για την ΑΕΚ, με τον Ζίγκα Λάτσι να τονίζει πως ο ερχομός του στην ΑΕΚ ήταν η καλύτερη στιγμή του μέσα στο 2020.

Οσα δήλωσε στο Novasports:

«Η καλύτερη στιγμή μου το 2020 ήταν όταν υπέγραψα για την ΑΕΚ και η χειρότερη στιγμή πιστεύω πως είναι όλο αυτό που ζούμε με τον κορωνοϊό, που έχει ταλαιπωρήσει όλο τον κόσμο» ανέφερε ο 18χρονος στόπερ για να ευχηθεί για το 2021:

«Προσωπικά το 2021 εύχομαι ν’ αρχίσω να παίρνω περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην ΑΕΚ. Σε ομαδικό επίπεδο θέλω να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδας και φυσικά το πρωτάθλημα. Αυτά αποτελούν προτεραιότητα για εμάς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X