Σοκ: Κάνουν την Euroleague κλειστό πρωτάθλημα με αγώνες το Σαββατοκύριακο!

Σοκ: Κάνουν την Euroleague κλειστό πρωτάθλημα με αγώνες το Σαββατοκύριακο!
Photo Credits: INTIME

Με τη μορφή που γίνεται το NBA θα διεξάγεται η Euroleague

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάνουν κλειστό πρωτάθλημα την Euroleague, η οποία από την σεζόν 2022-23 θα λειτουργεί τα πρότυπα του NBA.

Οι αγώνες των ομάδων θα δίνονται κάθε Σαββατοκύριακο σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει.

Μάλιστα, αναμένεται οι ομάδες οι οποίες θα συμμετέχουν πιθανότατα να μην παίρνουν μέρος στα εγχώρια πρωταθλήματα των χωρών τους. Φυσικά μιλάμε για μια νέα εστία πολέμου που ανοίγει ανάμεσα στη FIBA και την Euroleague, με τις δύο κατηγορίες πλέον να οδηγούνται στα… χαρακώματα.

Κάτι που θα φέρει και ανακατατάξεις στα πρωταθλήματα, μιας και δεν θα δίνεται η δυνατότητα στις ομάδες να παίρνουν την πρόκριση μέσα από τα πρωταθλήματά τους.

Μένει να δούμε αν η συγκεκριμένη απόφαση είναι μεταξύ άλλων των ομάδων που συμμετέχουν στην Euroleague, ή των ανθρώπων που διοικούν.

Παράλληλα, μετά και από αυτές τις εξελίξεις όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα επιστρέψει στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ενώ θα πρέπει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με την διοργανώτρια.

Φυσικά μέχρι νεωτέρας. Μιας και η Euroleague είναι σε αυτή τη σκέψη, αλλά είναι στο όριο της απόφασης. Κάτι που θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στον χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Πηγή: Over FM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X