ΑΕΚ: Επέστρεψε και ο Λιβάγια στις προπονήσεις

ΑΕΚ: Επέστρεψε και ο Λιβάγια στις προπονήσεις
Photo Credits: INTIME

Ο Κροάτης επιθετικός προπονήθηκε με όλη την ομάδα της ΑΕΚ σήμερα στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το κυριακάτικο (19:30) ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο έχει ξεκινήσει για τα καλά και άπαντες στο στρατόπεδο της Ενωσης έχουν το μυαλό τους στο ντέρμπι.

Ο Μανόλο Χιμένεθ που ετοιμάζεται να κάνει την 4η πρεμιέρα του στον πάγκο της ΑΕΚ, είχε ευχάριστα μαντάτα στη σημερινή προπόνηση, καθώς δεν έχει προβλήματα με τραυματισμούς.

Στα Σπάτα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα βρέθηκε σήμερα και ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος επέστρεψε χθες το απόγευμα από την Κροατία (έκανε ατομικό χθες). Και προπονήθηκε μαζί με όλους τους συμπαίκτες του.

Εκτός παραμένει ο Παουλίνιο, με τον μπακ της ΑΕΚ να παραμένει στην Πορτογαλία, καθώς περιμένει να κάνει το 3ο τεστ κορωνοϊού στις 2 Γενάρη για να δει αν θα μπορέσει να πετάξει για Αθήνα. Επίσης, ο Πορτογάλος έχει τιμωρία από την κόκκινη κάρτα με τον Βόλο, όπως και ο Γεβγιέν Σάκχοφ. Και αμφότεροι δεν υπολογίζονται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 11.00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X