Πάνε οι εποχές που έφτανε στην ΑΕΚ η αντίδραση σε… ένα ντέρμπι

Πάνε οι εποχές που έφτανε στην ΑΕΚ η αντίδραση σε… ένα ντέρμπι
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος blogάρει για την νοοτροπία της ΑΕΚ ενόψει της προετοιμασίας για το Καραϊσκάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει ανοίξει πλέον μία σελίδα.

Και φρόνιμο για όλους μας, για την ηρεμία μας, αλλά πρωτίστως για να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα, είναι να αφήσουμε πίσω ότι έγινε. Oτι λάθος έγινε δηλαδή. Γιατί τέτοια έγιναν, λάθη. Η ΑΕΚ πάει σε μία νέα αρχή. Ξανά, για ακόμη μια φορά. Και αυτό λάθος. Ας το αφήσουμε όμως πίσω. Με ίδια και διαφορετικά πρόσωπα. Μιλήσαμε και για αυτή την παθογένεια. Ομως τώρα πρέπει να μείνουν πίσω όλα τα παραπάνω.

Στην ΑΕΚ είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, οι συνεργάτες του, ο Παναγιώτης Κονέ, ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του. Αυτοί ορίζουν τα πάντα, αυτοί αποφασίζουν την μοίρα του κλαμπ.

Μία αντίδραση δεν φτάνει και ας έρθει

Και επειδή πλησιάζει και ντέρμπι την Κυριακή, το ενδιαφέρον επιστρέφει στο αγωνιστικό. Πως θα παίξει η ΑΕΚ, τι θα αλλάξει ο Μανόλο Χιμένεθ, τι θέλει να πετύχει η ομάδα την Κυριακή και από εδώ και πέρα. Προφανώς και περιμένουμε αντίδραση. Οι αλλαγές φέρνουν αντίδραση… παγκοσμίως. Δεν θα είναι κάτι καινούργιο.

Ομως δεν φτάνει στην ΑΕΚ. Πρωτίστως δεν φτάνει μία αντίδραση για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Το ξέρουν καλύτερα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Δευτερευόντως δεν αρκεί στην ΑΕΚ μία αντίδραση σε ένα ντέρμπι και… τέλος. Πάνε αυτές οι εποχές. Έφυγαν. Ο Γενάρης είναι μήνας που σχεδόν θα μας δείξει τα… πάντα.

Εν ολίγοις: Ολυμπιακός εκτός, Παναιτωλικός εντός, Λαμία εκτός, Αρης εκτός, Aτρόμητος εντός, ΠΑΟΚ εκτός, ΠΑΣ Γιάννινα εντός, ΟΦΗ εκτός. Οκτώ ματς, όλη η σεζόν για την ΑΕΚ τον επόμενο μήνα. Και ναι είναι άδικο για τον Μανόλο Χιμένεθ να ξεκινά τόσο… οριακά, αλλά είναι η πραγματικότητα, την ήξερε και δεν αλλάζει τώρα. Η ΑΕΚ ξεκινά το 2021 στο 8 και από την 4η θέση. Και δεν μπορεί να της αρκεί κάτι καλό, έως πολύ καλό, στο Καραϊσκάκη.

Για αυτό και περιμένω από τους ποδοσφαιριστές να συνειδητοποιήσουν ότι μετά τις αλλαγές που έγιναν (Χιμένεθ-Κονέ) το μεγάλο βάρος πέφτει στους ώμους τους. Αυτοί καλούνται να βγάλουν την ΑΕΚ από την πολύ δύσκολη θέση που είναι και θα έχουν δίπλα τους τον Μανόλο και τον Κονέ, δύο ανθρώπους που ξέρουν πως να τους προετοιμάσουν για τα δύσκολα. Και θα είναι μαζί τους στα καλά και στα δύσκολα. Οχι στη θεωρία, αλλά έμπρακτα δίπλα τους.

Οι υπάρχοντες καλούνται να βρουν την λύση

Και επειδή αν θες πετύχεις κάτι πολύ καλό στο ποδόσφαιρο, δίχως καλή άμυνα, είναι σπάνιο φαινόμενο, από εκεί πρέπει να ξεκινήσει η ΑΕΚ. Δεν είναι τόσο τα πρόσωπα, όσο η λογική και η νοοτροπία. Βεβαίως και θα ήταν ιδανικό να έχει δεξί μπακ επιπέδου… ΑΕΚ και ένα ακόμη στόπερ επιπέδου… ΑΕΚ, αλλά η διοίκηση αποφάσισε να δώσει χρόνο στους υπάρχοντες και να βάλει «πάγο» για την ώρα στα μεταγραφικά… και βλέπουμε.

Οπότε με τους υπάρχοντες πάμε να δούμε τι μπορεί να αλλάξει τώρα στην ΑΕΚ. Για αυτό και ο Χιμένεθ καλείται με αυτά τα υλικά να βρει τι συνταγή μπορεί να φτιάξει για να μην δέχεται τόσες φάσεις η ΑΕΚ, άρα και τόσα γκολ. Αν δεν το κάνει αυτό, τότε δυστυχώς η ΑΕΚ θα τρέχει για ακόμη μία φορά… γύρω-γύρω από την ουρά της. Και δεν θα φτάνει τελικά μία αντίδραση στο Καραϊσκάκη.

ΥΓ: Οτι παίκτες της ΑΕΚ αποφάσισαν να έρθουν στο… παρά πέντε της πρώτης προπόνησης μετά την άδεια, δείχνει πρόβλημα νοοτροπίας. Οτι η ΑΕΚ έδωσε τόση άδεια και δεν την άλλαξε, ενώ άλλαζε προπονητή από το βράδυ της Δευτέρας δείχνει πρόβλημα νοοτροπίας. Και γενικώς η ΑΕΚ έχει πρόβλημα νοοτροπίας και προσφοράς μέσω της δουλειάς του καθενός στο κλαμπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X