Μελισσανίδης σε Χιμένεθ: «Εσένα θέλω στην Αγιά Σοφιά»!

Μελισσανίδης σε Χιμένεθ: «Εσένα θέλω στην Αγιά Σοφιά»!
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Μανόλο Χιμένεθ λίγο πριν την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα την Κυριακή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Κυριακή ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα για να καλωσορίσει και να μιλήσει με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ παρουσίασε στους παίκτες τον Χιμένεθ ως νέο προπονητή τους και τον Παναγιώτη Κονέ ως νέο τεχνικό διευθυντή τους. Ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία και ζήτησε πειθαρχία. Για το τελευταίο είχε μεγάλο εκνευρισμό το τελευταίο διάστημα ο «Τίγρης» και για αυτό έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Και μαζί με τον Κονέ θα τις προχωρήσουν μαζί. Ομως ο Μελισσανίδης είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση και με τον Ισπανό τεχνικό στο προπονητικό κέντρο της Ενωησης. Οι δύο τους τα είπαν και ανέλυσαν την κατάσταση στην ΑΕΚ αλλά και τους στόχους της ομάδας.

Ο «Τίγρης» μάλιστα ήθελε να ξεκαθαρίσει και το ζήτημα της αποχώρησης του Μανόλο από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Και του ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι η ΑΕΚ να μπει στην «Αγιά Σοφιά» με τον αυτόν προπονητή.

Εν ολίγοις ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει προοπτική μέχρι το 2022 και όχι για… χρήση 6 μηνών για να βγει η σεζόν. Και αυτόν τον στόχο συμμερίστηκε και ο ίδιος ο Μανόλο τονίζοντας ότι θέλει πολύ να μπει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια προσθέτοντας ότι ήρθε να δουλέψει, να παράγει έργο και να κάνει την Ενωση ξανά πρωταγωνίστρια. Και δεδομένο είναι ότι για να προχωρήσουν μέχρι την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» Χιμένεθ και ΑΕΚ αυτό θα… αποφασιστεί από το γήπεδο. Δηλαδή, από τα αποτελέσματα, την επίτευξη των στόχων και την εικόνα της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X