Η πιο φθηνή χώρα της Ευρώπης για να μείνεις

Η πιο φθηνή χώρα της Ευρώπης για να μείνεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Λουξεμβούργο είναι η χώρα με τον υψηλότερο κατώτατο μισθό στην Ευρώπη, με το νούμερο των 2.000 ευρώ να… ζαλίζει κυρίως τις χώρες του νότου και του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ένας Λουξεμβούργιος ζει στη χώρα του σαν «βασιλιάς» με αυτά τα χρήματα, όπως ασφαλώς συμβαίνει αν ταξιδέψει σε χώρες πολύ χαμηλότερου βιοτικού επιπέδου. Το κόστος ζωής στο Λουξεμβούργο είναι 32% ακριβότερο σε σχέση με το αντίστοιχο της Αθήνας, αφού μόνο τα ενοίκια είναι 62% πάνω, όπως μας ενημερώνει η πλατφόρμα expatistan.com.

Σε αυτήν έχουν συγκεντρωθεί από τους χρήστες στοιχεία για το κόστος ζωής σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο και μέσω αυτών προκύπτει η λίστα με τις πιο ακριβές και πιο φθηνές περιοχές για να ζει κάποιος. Για τον υπολογισμό του κόστους ζωής σε κάθε μέρος του κόσμου συνυπολογίζονται το κόστος διατροφής, στέγασης, διασκέδασης, ρουχισμού, ατομικής φροντίδας και συγκοινωνιών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X