Ο Αρειος Πάγος διώκει πειθαρχικά τον πρώην πρόεδρο της Εφέσεων της ΕΠΟ (VIDEO)

Ο Αρειος Πάγος διώκει πειθαρχικά τον πρώην πρόεδρο της Εφέσεων της ΕΠΟ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πειθαρχική δίωξη του εφέτη και πρώην προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρη Σκουτέρη, ζήτησε η αρεοπαγίτης Διονυσία Μπιτζούνη, όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open».

Η ανώτατη δικαστής, η οποία είναι και πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, καθώς επίσης και πρόεδρος του Πειθαρχικού Δικαστηρίου, μετά από επισταμένη και εξονυχιστική έρευνα, που διενήργησε σε βάρος του πρώην αθλητικού δικαστή, ζήτησε την πειθαρχική δίωξη εναντίον του, για προσβολή του κύρους της Δικαιοσύνης.

Η πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του πρώην αθλητικού δικαστή είχε ξεκινήσει, με εντολή της αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου επί τιμή και τότε Γενικής Επιθεωρήτριας Δικαστηρίων Χρυσούλας Παρασκευά.

Μάλιστα η κ. Μπιτζούνη, τον Ιούνιο 2018, είχε κάνει έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ και έλαβε όλα τα αντίγραφα των πειθαρχικών αποφάσεων του κ. Σκουτέρη, ενώ είχε πάρει κατάθεση και από τη γραμματέα της Επιτροπής Εφέσεων.

Το πόρισμα της κ. Μπιτζούνη, βρίσκεται στα χέρια του Προέδρου της Επιθεώρησης του Αρείου Πάγου, Αντιπροέδρου Γιώργου Χοϊμέ, ο οποίος θα αποφασίσει, για τη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X