Υπό πίεση η Τράμπζονσπορ, ο κόσμος ζητά Λιβάγια

Εικόνες από το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

«Σκουπίδια» είχε τίτλο τοπική εφημερίδα για την Τράμπζονσπορ - Τον Μάρκο Λιβάγια ζητάει ο κόσμος της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τράμπζονσπορ είναι και πάλι στη ζωή μας. Μετά τα περσινά ματς για τα πλεϊ οφ του Γιουρόπα έχει ξανάρθει στο προσκήνιο με το ενδιαφέρον της για τον Μάρκο Λιβάγια.

Προ ημερών η ομάδα της Τραπεζούντας αποσύρθηκε αρχικά από τη διεκδίκηση του Κροάτη άσου της ΑΕΚ. Αυτό επειδή ο Λιβάγια ζητά ακατέβατο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Η ήττα (0-2 εντός) όμως από τη Γαλατάσαραϊ έβαλε φωτιά. Ο κόσμος είναι έξω φρενών.

Το πρωτοσέλιδο της τοπικής «Καραντενίζ» («Μαυρη Θάλασσα») ήταν απίστευτο: «Σκουπίδια»! Αυτό με φωτογραφία παίκτες της Τράμπζον σε κάδο απορριμμάτων.

Οι «μπορντό» είναι στην 9η θέση και οι οπαδοί της… έξω φρενών. Ζητούν άμεσα μεταγραφές. Ο προπονητής, Αμπντουλάχ Αβτζί, έχει ζητήσει ήδη παίκτες, αλλά αυτοί ακόμη είναι στο περίμενε.

Ο κόσμος ζητά τον Λιβάγια για την επίθεση. Ο ίδιος επιμένει στο 1,5 «χαρτί». Η διοίκηση είναι υπό πίεση. Θα επανέλθει; Οι στόχοι χάνονται ο ένας μετά τον άλλο και η κατάσταση ξεφεύγει (συμβαίνουν κι αλλού, ε;).

Τι κάνει ο Λιβάγια; Για την ώρα περιμένει. Σε τρεις μέρες και επίσημα θα μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του για το καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ έχει καταθέσει την πρότασή της. Οι τελευταίες μέρες του 2020 δεν είναι ήρεμες. Ούτε στην Αθήνα μήτε (πολύ περισσότερο) στην Τραπεζούντα. Ολοι περιμένουν τον Λιβάγια…

Υπό πίεση η Τράμπζονσπορ, ο κόσμος ζητά Λιβάγια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X