Ενέδρα θανάτου στην Ηλιούπολη -«Γάζωσαν» έναν 38χρονο

Ελληνικό: Έτρεχαν με 247 χλμ. την ώρα – Η χειρονομία και ο οδηγός «φάντασμα»

Πυροβολισμοί στην Ηλιούπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πυροβολισμοί έπεσαν στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη, εκεί που λίγο πριν τις 10 το βράδυ δύο άνδρες «γάζωσαν» έναν 38χρονο.

Το θύμα «γάζωσαν» στην οδό Θερμοπυλών άγνωστοι άνδρες οι οποία διέφυγαν πεζοί.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν άμεσα στο σημείο όπου «έπεσαν» οι πυροβολισμοί, στην Ηλιούπολη, για να εξακριβώσουν το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα κινούνταν με τα πόδια και δέχθηκε πυροβολισμούς από δύο άτομα, ενώ είχε πάνω του μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η δολοφονία αυτή του 38χρονου φαίνεται να είναι ένα ακόμη αιματοβαμμένο επεισόδιο στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων που δρουν στα κυκλώματα εκβιαστών και «νονών» της νύχτας.

Σημειώνεται ότι το θύμα ήταν γνωστός στις διωκτικές αρχές για συμμετοχή σε σπείρα που εκβίαζε ιδιοκτήτες καταστημάτων και είχε συλληφθεί σε μια μεγάλη υπόθεση το 2015.

Τότε είχε συλληφθεί με έναν ακόμη σεσημασμένο για εκβιασμούς και προστασίες, ο οποίος πρόσφατα γλίτωσε από θαύμα όταν δέχτηκε βροχή πυροβολισμών σε χώρο στάθμευσης καταστήματος στα Νότια Προάστια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X