Ετσι γκέλαρε (1-1) η Λέστερ στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας (VIDEO)

Ετσι γκέλαρε (1-1) η Λέστερ στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ισοπαλία για την Λέστερ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπρένταν Ρότζερς αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και το πλήρωσε, καθώς η Λέστερ έφερε ισοπαλία με 1-1.

Η Λέστερ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 17’ μετά το πέναλτι που έκανε ο Τόμκινς στον Τόμας, όμως ο Ιεανάτσο, που πήρε τη θέση του Βάρντι στο αρχικό σχήμα, νικήθηκε από τον Γκουάιτα από τα 11 βήματα. Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τη σέντρα του Αγιόθε Πέρεθ που κόντραρε και πήρε ύψος και στην εξέλιξη ο Μπαρνς σούταρε ψηλά.

Στην επανάληψη και στο 58’ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα όταν ο Τάουνσεντ έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ζαχά με βολέ νίκησε τον Σμάιχελ στην κλειστή του γωνία, όμως δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το 1-0 μέχρι το φινάλε. Στο 83’, ο εκ των κορυφαίων του αγώνα, Μπαρνς, πέρασε ανάμεσα από 3-4 αντιπάλους και με δυνατό αριστερό εκτός περιοχής νίκησε τον Γκουάιτα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 χαρίζοντας έναν βαθμό στην Λέστερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X