Ξεκάθαρη η ΑΕΚ για Αραούχο: «Είναι μυθεύματα, καμία απολύτως κουβέντα»

Ξεκάθαρη η ΑΕΚ για Αραούχο: «Είναι μυθεύματα, καμία απολύτως κουβέντα»
Photo Credits: INTIME

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τον Σέρχιο Αραούχο η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μανόλο Χιμένεθ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχουν μιλήσει για τον Σέρχιο Αραούχο, διαψεύδει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Καμία απολύτως κουβέντα δεν έχει γίνει για το Σέρχιο. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για μυθεύματα, ενδεχομένως και με προφανή σκοπιμότητα, από ένα μέσο που όλοι γνωρίζουμε ότι εξυπηρετεί τέτοιες σκοπιμότητες», τονίζουν οι πηγές της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης συζήτησαν για την απόκτηση επιθετικού μέσα στον Ιανουάριο, ένα από τα ονόματα που φέρεται να έπεσαν στο τραπέζι ήταν αυτό του Σέρχιο Αραούχο. Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο όπως τονίζουν πηγές από την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν ισχύει.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός ήταν αυτός που είχε φέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον 28χρονο επιθετικό, ο οποίος και ανέπτυξε ισχυρούς δεσμούς τόσο με την ΑΕΚ, όσο και με τον κόσμο της. Με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, ο Αργεντινός επιθετικός έχει σημειώσει συνολικά 26 γκολ σε 79 συμμετοχές, ενώ ήταν καταλυτική η συνεισφορά του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Την εφετινή σεζόν, ο «Τσίνο» έχει αγωνιστεί σε μόλις 8 ματς με τη φανέλα της Λας Πάλμας, βρίσκοντας δίχτυα 4 φορές. Ο Μανόλο έχει άριστη σχέση με τον Αραούχο, με τον Αργεντινό φορ να πραγματοποιεί τις καλύτερες σεζόν του, υπό την καθοδήγηση του Ανδαλουσιανού τεχνικού.

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι έχει συμβόλαιο με τον Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023. Μέχρι το 2023 έχει συμβόλαιο με την Λας Πάλμας και ο Σέρχιο Αραούχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X