ΑΕΚ: Προπόνηση χωρίς Λιβάγια-Παουλίνιο, επέστρεψαν Σιμόες, Ολιβέιρα και Λόπες

ΑΕΚ: Προπόνηση χωρίς Λιβάγια-Παουλίνιο, επέστρεψαν Σιμόες, Ολιβέιρα και Λόπες
Photo Credits: INTIME

Ο Μάρκο Λιβάγια φτάνει στην Αθήνα το απόγευμα και θα πάει απευθείας στα Σπάτα για να προπονηθεί ατομικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα Σπάτα γεμίζουν ξανά σιγά σιγά με τους παίκτες της ΑΕΚ και ξεκίνησε η προετοιμασία για το κυριακάτικο (19:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε στη σημερινή προπόνηση και τους Πορτογάλους, οι οποίοι δεν βρέθηκαν χθες στα Σπάτα, καθώς υπήρξε πρόβλημα με την πτήση τους από το Παρίσι και δεν έφτασαν έγκαιρα στην Αθήνα. Ο λόγος για τους (Ολιβέιρα, Σιμόες, Λόπες). Οι τρεις «πάτησαν» Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής και σήμερα προπονήθηκαν κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι δύο τελευταίοι βρήκαν ξανά το προπονητή με τον οποίο κατέκτησαν το πρωτάθλημα το 2018, ενώ πρώτη επαφή με τον Χιμένεθ είχε ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Αυτοί που έλειψαν κι από τη σημερινή προπόνηση ήταν οι Μάρκο Λιβάγια και Παουλίνιο Μότα.

Ο Κροάτης δεν μπόρεσε να πετάξει από Κροατία χθες, γιατί δεν είχε στα χέρια του το αρνητικό τεστ του κορωνοϊού, αλλά φτάνει το απόγευμα στο «Ελ. Βενιζέλος» και θα πάει απευθείας στα Σπάτα για να προπονηθεί ατομικά.

Από την άλλη, ο Παουλίνιο παραμένει Πορτογαλία. Ο Πορτογάλος μπακ υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού, το πρώτο δείγμα βγήκε θετικό και το δεύτερο αρνητικό. Πλέον, θα κάνει και τρίτο τεστ στις 2 Γενάρη και θα κινηθεί ανάλογα με το αποτέλεσμα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X