ΑΕΚ: Γκουντούρα και Δελενίκας βραβεύονται από τον Σύνδεσμο προπονητών!

ΑΕΚ: Γκουντούρα και Δελενίκας βραβεύονται από τον Σύνδεσμο προπονητών!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων προπονητών ξιφασκίας αναμένεται να βραβεύσει  την πρωταθλήτρια της ΑΕΚ, Δώρα Γκουντούρα και τον προπονητή του «Δικεφάλου», Θανάση Δελενίκα.

Σε μια διαδικτυακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Δεκεμβρίου οι δύο πρωταγωνιστές της «Ένωσης» θα τιμηθούν για την μεγάλη επιτυχία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Σπάθης Γυναικών όπου η πρωταθλήτρια της ΑΕΚ κατέκτησε την δεύτερη θέση. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου προπονητών αναφέρει: «Θέλουμε να κλείσουμε αυτή την δύσκολη χρονιά με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Στις 30/12/2020 και ώρα 21:00, πραγματοποιούμε διαδικτυακή βράβευση στον Θανάση Δελενίκα και στη Δώρα Γκουντούρα για την μεγάλη τους επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σπάθης Γυναικών που πραγματοποιήθηκε το 2019, καθώς και να ανταλλάξουμε ευχές για την νέα χρονιά που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X