Χιμένεθ: Οι 3Χ3 νίκες και το μηδέν στην άμυνα στις πρεμιέρες με την ΑΕΚ... δείχνουν το δρόμο για τον Ολυμπιακό (VIDEO)

Χιμένεθ: Οι 3Χ3 νίκες και το μηδέν στην άμυνα στις πρεμιέρες με την ΑΕΚ... δείχνουν το δρόμο για τον Ολυμπιακό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr υπενθυμίζει τις προηγούμενες τρεις πρεμιέρες του Μανόλο Χιμένεθ με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε στην ΑΕΚ και ανέλαβε και επίσημα το… τιμόνι της Ενωσης για 4η φορά.

Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να διορθώσει τα λάθη που έγιναν την προηγούμενη περίοδο, να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της Ενωσης και γενικά να επαναφέρει την καλή ψυχολογία στα Σπάτα.

Ο Χιμένεθ μπαίνει άμεσα στα… βαθιά, καθώς θα κάνει πρεμιέρα (την 4η) κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο την Κυριακή στις 3 Γενάρη στις 19.30. Ενα ντέρμπι πολύ κομβικό για την ΑΕΚ, καθώς ήδη η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται στο +8 από την Ενωση και μια ήττα θα ήταν καταδικαστική για τους «κιτρινόμαυρους».

Οι προηγούμενες πρεμιέρες του Χιμένεθ με την ΑΕΚ

Ο Ισπανός τεχνικός έχε μια εξαιρετική παράδοση στις πρεμιέρες του με την ΑΕΚ, καθώς στις προηγούμενες τρεις, μετράει ισάριθμες νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχθεί κάποιο τέρμα η Ενωση.

Το ντεμπούτο του το έκανε στο αξέχαστο ματς με τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης» στις 17/10/2010, με την ΑΕΚ να κερδίζει εμφατικά με 4-0, με το εκπληκτικό τέρμα του Σκόκο από το κέντρο.

Η 2η πρεμιέρα του Μανόλο με την ΑΕΚ έγινε στις 22/01/17, με την Ενωση να κερδίζει με 2-0 στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης.

Και η τρίτη ήταν στις 7/2/19, όταν η ΑΕΚ είχε νικήσει με πέναλτι του Πόνσε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Θυμηθείτε τα ματς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X