Volleyleague: Εμπόδια για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Δεν έχουν καταλήξει όλες οι ομάδες αν επιθυμούν ή όχι την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από δύο μήνες διακοπή και αποχή από τις προπονήσεις άναψε το ….πράσινο φως για την επιστροφή στις προπονήσεις και των ομάδων της Volleylegue Γυναικών ωστόσο η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος εξακολουθεί να βρίσκεται στον …αέρα.

Πριν λίγες ημέρες σε τηλεδιάσκεψη που είχαν οι εκπρόσωποι των σωματείων με την ΕΟΠΕ είχαν ζητήσει την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος για φέτος καθώς οι συνθήκες δεν επιτρέπουν πλέον την επιστροφή σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς σε συνθήκες που λειτουργούσαν πριν την διακοπή. Ακόμα και τώρα που τους επετράπη η  επιστροφή στις προπονήσεις το μέλλον εξακολουθεί να είναι μπερδεμένο.

Για αυτό τον λόγο και τα σωματεία είχαν χθες νέα τηλεδιάσκεψη προκειμένου να συζητήσουν για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί. Το σημαντικότερο πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι η αποδυνάμωση των ρόστερ. Πολλές ομάδες έχασαν πρωτοκλασάτες αθλήτριες που αποχώρησαν από το ελληνικό πρωτάθλημα για να βρουν την τύχη τους στο εξωτερικό.

Από την ΑΕΚ αποχώρησε μόνο η Νάσια Λιάγκη για την Ισπανία ωστόσο άλλες ομάδες έχουν μεγαλύτερες απώλειες. Αυτό θα μπορούσε να λυθεί με την άμεση έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στις ομάδες να καλύψουν τα κενά τους πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Επιπλέον ένα θέμα που είχε απασχολήσει έντονα τις ομάδες ήταν και το κόστος των τεστ το οποίο όπως τονίστηκε είναι τέτοιο που δεν επιτρέπει σε όλες τις ομάδες να το καλύψουν. Οπότε τίθεται το ερώτημα θα καλυφθεί το κόστος από την ομοσπονδία και την Πολιτεία ή θα αναγκαστούν τα σωματεία να βάλουν το χέρι στην τσέπη.  Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X