ΑΕΚ: Τα είπαν Μελισσανίδης-Χιμένεθ στα Σπάτα!

ΑΕΚ: 11 προπονητές και 7 τεχνικοί διευθυντές με Μελισσανίδη!
Photo Credits: INTIME

Δημήτρης Μελισσανίδης και Μανόλο Χιμένεθ συναντήθηκαν λίγο πριν την προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ είχαν την ευκαιρία για μια πολύ ιδιαίτερη προσωπική κουβέντα, πριν μεταβούν στα Σπάτα για την πρώτη προπόνηση του Μανόλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συζητήθηκαν όντως τα πάντα. Ακόμη και το παρελθόν. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δόθηκε τέλος στην συνεργασία των δύο πλευρών με την λήξη της «πρωταθληματικής» σεζόν 2017-2018. Η αντίστοιχη εξέλιξη όταν την επόμενη σεζόν, επανάκαμψε ως αντικαταστάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη. Δεν υπήρξε απολογητική διάθεση από κανέναν από τους δύο, απλά ξεκαθαρίστηκαν ορισμένα πράγματα.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε κάτι, έστω για λόγους καθαρά ιστορικούς. Είναι πολλοί αυτοί που θεωρούν πως το «διαζύγιο» μετά το πρωτάθλημα, ήταν καθαρά απόφαση της ΑΕΚ και πως ο Χιμένεθ, επικαλέστηκε τους οικογενειακούς λόγους, μόνο …για κάλυψη. Δεν είναι έτσι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X