Survivor 4: Οι Μαχητές ξεσπούν για την Κρεμλίδου - «Ολη μέρα κάθεται και κοιμάται» (VIDEO)

Survivor 4: Οι Μαχητές ξεσπούν για την Κρεμλίδου - «Ολη μέρα κάθεται και κοιμάται» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Έλενα Κρεμλίδου σχολιάστηκε έντονα από τους συμπαίκτες της στην ομάδα των Μαχητών. Τι είπαν στην πρεμιέρα του “Survivor 4” και τι απάντησε η ίδια.

Οι Μαχητές κέρδισαν το πρώτο αγώνισμα που είδαμε στην πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης “Survivor 4” στον ΣΚΑΙ, ωστόσο τα διάφορα σχόλια ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων ξεκίνησαν ήδη και αυτό δείχνει πως πιθανόν να υπάρξουν αρκετές ρήξεις στο μέλλον.

Ένα θέμα που σχολιάστηκε αρκετά στην ομάδα των Μαχητών, ήταν η συμπεριφορά της γνωστής instagrammer Έλενας Κρεμλίδου Μαριπόζα, η οποία την επόμενη μέρα του αγωνίσματος δεν βοήθησε καθόλου στην παραλία, καθώς αισθανόταν περίεργα.

“Υπάρχουν άτομα στην ομάδα τα οποία δεν δουλεύουν, αλλά δεν ενοχλούν. Υπάρχουν, όμως, και άτομα που δεν βοηθάνε και δίνουν οδηγίες. Η Μαριπόζα είναι ξαπλωμένη, όλη μέρα κοιμάται και δεν κάνει τίποτα. Μόνο λέει κάνε εκείνο και το άλλο, όχι κάνε το αλλιώς. Θα έρθεις να μας το δείξεις; Όχι, δεν έρχεται. Μόνο δείχνει σαν προϊστάμενος”, είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X