ΑΕΚ: Δεν πήγαν στα Σπάτα, Λιβάγια, Ολιβέιρα, Παουλίνιο, Σιμόες και Λόπες

ΑΕΚ: Εικόνες από την πρώτη προπόνηση επί Χιμένεθ
Photo Credits: INTIME

Χωρίς πέντε η πρώτη προπόνηση του Μανόλο Χιμένεθ με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τους Νέλσον Ολιβέιρα, Αντρέ Σιμόες, Έλντερ Λόπες, Παουλίνιο Μότα και Μάρκο Λιβάγια η πρώτη προπόνηση του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ.

Σήμερα το απόγευμα οι παίκτες της Ενωσης επέστρεψαν στα Σπάτα για να προπονηθούν για πρώτη φορά με το νέο τους προπονητή, έπειτα από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους.

Δικαιολογημένα απόντες ήταν οι πέντε παίκτες, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Οσον αφορά τους Πορτογάλους (Ολιβέιρα, Σιμόες, Λόπες, Παουλίνιο) είχαν πρόβλημα με την πτήση τους από το Παρίσι, η οποία ήταν προγραμματισμένη να φτάσει σήμερα το μεσημέρι, αλλά ξεκίνησε πριν από λίγο. Ο Σιμόες ήταν αυτός που ενημέρωσε τον Χιμένες για την ανωμαλία της πολύωρης καθυστέρησης που είχαν.

Να αναφέρουμε πως ο Παουλίνιο θετικός στο πρώτο τεστ κορωνοιου που έκανε σήμερα, ενώ το δεύτερο του βγήκε αρνητικό. Παρόλα αυτά μέσα στην εβδομάδα πρέπει να κάνει ένα ακόμη τεστ, το οποίο θα βγει αρνητικό για να μπει στο αεροπλάνο.

Ο Λιβάγια δεν μπόρεσε να πετάξει από Κροατία γιατί δεν του είχαν στείλει το τεστ του κορωνοϊού, μίλησε με τον Κονέ και αύριο το απόγευμα θα έρθει στην Αθήνα. Ο Λιβάγια θα προπονηθεί ατομικά αύριο στα Σπάτα.

Η αυριανή προπόνηση της Ενωσης είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X