ΟΑΚΑ: Εκσυγχρονίζεται και πάει στο ΤΑΙΠΕΔ για ιδιωτικοποίηση!

Μετατρέπει σε φρούριο το ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Με ένα ποσό που θα πλησιάζει τα 55 εκατ. ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν μερικές μέρες παρουσιάστηκε από τον Λευτέρη Αυγενάκη το σχέδιο για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ. Ο υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρθηκε εκτενώς στις ενέργειες που έχουν ήδη γίνει για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων που βρίσκονται υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού κι αφορούν στην ολική μεταμόρφωση του ΟΑΚΑ.

Σημειώνεται πως οι επιμέρους τομείς του πλάνου αξιοποίησης του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, Νεκτάριο Βιδάκη και τον συντονιστή-γενικό διευθυντή Κωνσταντίνο Χαλιορή.

Τι περιλαμβάνει το Master Plan που έχει ήδη εκπονηθεί; Τις στέγες Καλατράβα, ενεργειακές αναβαθμίσεις, εγκαταστάσεις τένις, Σπίτι του Χάντμπολ, Σπίτι Αθλητικών Ομοσπονδιών, ανακατασκευή στίβων, μουσεία, εγκαταστάσεις ΕΟΚΑΝ, εγκαταστάσεις ΕΚΑΕ, ΣΣΕ εργαζομένων, ενώ θα υπάρξει και πλήρης ανακατασκευή του κέντρου υγρού στίβου, αλλά και μία νέα 25άρα πισίνα, καθώς επίσης και ανακαίνιση μέρους των ξενώνων που φιλοξενούν τους αθλητές στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα γίνεται λόγος ακόμη και για ανέγερση ξενοδοχείου τεσσάρων ή πέντε αστέρων, 100-150 κλινών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X