Μέσι: «Γκουαρδιόλα και Λουίς Ενρίκε οι καλύτεροι προπονητές»

Ο Μέσι αποκάλυψε το μυστικό του chat στο WhatsApp
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Eξι μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι, δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Δεν αποκλείεται, αυτό να γίνει στην συνέντευξη που έχει παραχωρήσει στον ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό «La Sexta», αποσπάσματα της οποίας έχουν δει το φως της δημοσιότητας και ολόκληρη αναμένεται να προβληθεί σήμερα.

Ωστόσο, το νέο απόσπασμα από αυτήν την συνέντευξη, στο οποίο ο Αργεντινός μιλά για τον Γκουαρδιόλα δίνει τροφή για νέα… σενάρια και πιθανή επανένωση των δύο ανδρών στο άμεσο μέλλον.

«Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο με τον Πεπ», σχολίασε ο Μέσι και πρόσθεσε: «Σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα μόνο με έναν τρόπο. Και συγκεκριμένα στο πώς να προετοιμασθείς για τους αγώνες, στην άμυνα και στην επίθεση. Σου λέει ακριβώς πώς θα πάει ο αγώνας, πώς πρέπει να επιτεθείς για να νικήσεις. Είχα την ευκαιρία να προπονηθώ με τον Γκουαρδιόλα και τον Λουίς Ενρίκε, τους δύο καλύτερους. Χάρη σε αυτούς, έχω εξελιχθεί πολύ, σωματικά, διανοητικά και τακτικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X