Κορωνοϊός - Ελληνας καθηγητής στις ΗΠΑ: «Στα τέλη του 2021 τελειώνει η πανδημία»

Νέο ρεκόρ-εφιάλτης: 2.917 κρούσματα κορωνοϊού!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά στα τέλη του 2021 θεωρεί πως θα τελειώσει η πανδημία του κορωνοϊού ο Βασίλης Μαργαρίτης.

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Γουάλντρον στις Ηνωμένες Πολιτείες μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ την Κυριακή (27/12), όπου και ανέφερε πως τα μέτρα, τα οποία υπάρχουν κατά του κορωνοϊού, θα συνεχίσουν να υπάρχουν και το 2021 για την προστασία από τον ιό.

Παράλληλα ο ίδιος σημείωσε πως ο εφικτός στόχος, ο οποίος μπορεί να τεθεί είναι το να κάνει το εμβόλιο το 60% του πληθυσμού της Ευρώπης, μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο κ. Μαργαρίτης είναι δύσκολο, ο στόχος αυτός να επιτευχθεί έως τον Ιούνιο, ενώ πρόσθεσε πως όλα θα εξαρτηθούν από το πόσα εμβόλια θα έχουν εγκριθεί και θα είναι διαθέσιμα.

Από την πλευρά του ο ίδιος έσπευσε να καθησυχάσει όσος ανησυχούν λέγοντας, πως δεν υπάρχει ζήτημα, όσον αφορά την ασφάλεια του εμβολίου, με το οποίο έχουν ήδη εμβολιαστεί 1,5 εκατομμύρια πολίτες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X