ΑΕΚ: Η μέρα που έλαμψε το άστρο του Χατζηϊωαννίδη (VIDEO)

ΑΕΚ: Η μέρα που έλαμψε το άστρο του Χατζηϊωαννίδη (VIDEO)

Μεγάλη και δύσκολη νίκη με ανατροπή στο τέλος επί του Εθνικού, με σκόρερ της νίκης τον πρόωρα χαμένο Γιώργο Χατζηιωαννίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα τελευταία χρόνια οι αρνητικές ειδήσεις είναι πολλές για την οικογένεια της ΑΕΚ. Όπως ήταν πριν από οκτώ χρόνια η απώλεια του Γιώργου Χατζηϊωάννιδη σε ηλικία μόλις 52 ετών έπειτα από πολύχρονη μάχη με πρόβλημα υγείας.

Ο Χατζηϊωάννιδης μπορεί να μην έπαιξε πολύ στην ΑΕΚ, αλλά αγαπήθηκε από τον κόσμο της και δέθηκε με την ομάδα έντονα. Είχε αποκτηθεί από τον Αετό Σκύδρας το καλοκαίρι του 1979. Ηταν συντοπίτης του Πέτρου Ραβούση και οι συστάσεις ήταν εξαιρετικές.

Ξεκίνησε καλά, έβαζε αρκετά γκολ στα φιλικά προετοιμασίας, αλλά ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρει θέση στην 11άδα της ΑΕΚ με Μαύρο, Μπάγεβιτς και λίγο αργότερα Βλάχο και Δίντσικο.

Παραχωρήθηκε για ένα χρόνο στον ΠΑΣ Γιάννινα (1980-81), αλλά και με την επιστροφή του δεν πήρε ευκαιρίες. Στην ΑΕΚ έπαιξε για τέσσερις σεζόν, έχοντας επτά συμμετοχές, σκοράροντας δύο φορές. Η μία εξ αυτών, έγινε μία μέρα σαν σήμερα του 1981.

Η ΑΕΚ έπαιξε στο Καραϊσκάκη με τον ισχυρό εκείνη την εποχή, Εθνικό. Βρέθηκε να χάνει με 1-0 από γκολ του Κατσικογιάννη, αλλά ανέτρεψε το παιχνίδι με πέναλτι του Καραβίτη και κοντινή προβολή του Χατζηϊωαννίδη.

Ο αδικοχαμένος Γιώργος ήταν μέλος στην ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας του 1983. Μετά το τέλος της καριέρας του δεν ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο. Πήρε πρωτοβουλίες στην τοπική αυτοδιοίκηση και διετέλεσε αντιδήμαρχος Σκύδρας, επιστρέφοντας στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X