Μέσι: «Ο Γκουαρδιόλα είχε κάτι το ξεχωριστό»

Μέσι: «Ο Γκουαρδιόλα είχε κάτι το ξεχωριστό»
Photo Credits: INTIME

Σε συνέντευξή του στο «laSexta» ρωτήθηκε για τον καλύτερο προπονητή που είχε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποθέωσε τον Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά έπλεξε το εγκώμιο και του Λουίς Ενρίκε ο Λιονέλ Μέσι.

Σε συνέντευξή του στο «laSexta» ρωτήθηκε για τον καλύτερο προπονητή που είχε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ήξερε τι θα γίνει σε κάθε ματς και πώς έπρεπε να επιτεθούμε για να κερδίσουμε».

«Ο Γκουαρδιόλα και ο Λουίς Ενρίκε ήταν οι καλύτεροι. Ο Πεπ είχε κάτι το ξεχωριστό, δνε ξέρω τι αλλά σε κάνει να δεις τα πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο. Όπως και το πώς προετοίμαζε τα παιχνίδια, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Στην επίθεση ειδικά σου έλεγε πάντα πώς ακριβώς θα πάει το ματς, ήξερε τι θα γίνει σε κάθε ματς και πως θα πρέπει να επιτεθείς για να το κερδίσεις», ανέφερε αρχικά.

«Είχαν την… ατυχία να έχω τον Γκουαρδιόλα και τον Λουίς Ενρίκε, τους καλύτερους. Το να τους έχω τον έναν μετά τον άλλο και μάλιστα σε τόσο μικρό διάστημα. Με έκαναν να μεγαλώσω πολύ, να βλέπω διαφορετικά το ποδόσφαιρο..», ολοκλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X