Μετά το εμβόλιο, η θεραπεία: Το φάρμακο που δημιουργεί άμεση ανοσία δίνει το τελειωτικό χτύπημα στον κορωνοϊό

Μετά το εμβόλιο, η θεραπεία: Το φάρμακο που δημιουργεί άμεση ανοσία δίνει το τελειωτικό χτύπημα στον κορωνοϊό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα σύμμαχο εξίσου ισχυρό με τα εμβόλια ενδέχεται να έχει σε λίγο καιρό ο άνθρωπος για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. Από το ξέσπασμα της επιδημίας, όπως συμβαίνει σε κάθε τέτοια άλλωστε, η επιστημονική έρευνα χωρίστηκε σε δύο κατευθύνσεις.

Την ασπίδα προστασίας μέσω πρόληψης που παρέχει ο εμβολιασμός και τη μέθοδο θεραπείας άπαξ και διαπιστωθεί η θετικότητα στη νόσο. Απ’ ότι γνωρίζουμε τα εμβόλια προηγήθηκαν της θεραπείας, ίσως όμως όχι για πολύ. Η αισιόδοξη είδηση προέρχεται από τη Βρετανία και τους επιστήμονες του UCLH (University College London Hospitals NHS Trust), οι οποίοι δοκιμάζουν ένα φάρμακο που βάσει των πρώτων ενδείξεων προσδίδει άμεση ανοσία ενάντια στην ασθένεια και εμποδίζει κάποιον που έχει εκτεθεί στον ιό να εκδηλώσει την λοίμωξη Covid-19.

Η θεραπεία έχει αναπτυχθεί από το UCLH και την AstraZeneca, τη φαρμακευτική εταιρεία που μαζί με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, δημιούργησε το γνωστό εμβόλιο, που αναμένεται να εγκρίνει η Ρυθμιστική Υπηρεσία φαρμάκων και υγειονομικής περίθαλψης στη Βρετανία την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X