Ο Κωστένογλου επιστρέφει στις Ακαδημίες της ΑΕΚ

Ο Κωστένογλου επιστρέφει στις Ακαδημίες της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκος Κωστένογλου επιστρέφει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ με απόφαση Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Κωστένογλου είναι έτοιμος να επιστρέψει στις Ακαδημίες της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προχωρά σε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα στην ΑΕΚ, τόσο στην πρώτη ομάδα με τον ερχομό των Μανόλο Χιμένεθ και Παναγιώτη Κονέ, όσο και στις Ακαδημίες.

Αυτή είναι η απόφαση του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, όπως διαβάσατε χθες στο enwsi.gr, και σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη νέα αλλαγή στις Ακαδημίες, ακούει στο όνομα του Νίκου Κωστένογλου.

Ο παλαίμαχος αμυντικός και πρώην προπονητής της ΑΕΚ είχε αποχωρήσει από τα τμήματα υποδομής το 2019 για να αναλάβει το… τιμόνι της Ενωσης, μετά την απόλυση του Μιγκέλ Καρντόσο.

Μετά τον ερχομό του Καρέρα, ο «Κωστέ» δεν επέστρεψε στη θέση του, αλλά τώρα αναμένεται να επιστρέψει στα Σπάτα. Κάτι που θεωρεί και ο Μελισσανίδης ότι έπρεπε να γίνει και κακώς δεν γύρισε στη θέση του μετά την πρόσληψη Καρέρα.

Αλλωστε με τον Κωστένογλου, γινόταν πολύ καλή δουλειά στις Ακαδημίες και ανάλογο έργο θέλουν να δουν ξανά οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Σε επίπεδο τμημάτων και δουλειάς στο προπονητικό, όλα είχαν οργανωθεί και ο Κωστένογλου είχε την πλήρη εποπτεία, ενώ στόχος ήταν η Κ19 να τροφοδοτεί με παίκτες την πρώτη ομάδα. Και λίγο καιρό μετά έγινε αυτό με τους Μαχαίρα-Μιτάι, ενώ υπάρχουν ακόμη 2-3 παίκτες από τη Κ19 που είναι υποψήφιοι για την πρώτη ομάδα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X