Η πρεμιέρα του Ντούσκο με την ΑΕΚ και η νέα γενιά (VIDEO)

Η πρεμιέρα του Ντούσκο με την ΑΕΚ και η νέα γενιά (VIDEO)

Σε απεργία των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, ντεμπουτάρισαν με την ΑΕΚ οι Οικονομόπουλος, Στυλιανόπουλος και Αποστολόπουλος, αλλά και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από 43 ολόκληρα χρόνια, τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων του 1977, υπήρξε απεργία των …αμειβομένων ποδοσφαιριστών, με συνέπεια οι ομάδες της Α’ Εθνικής να παρατάξουν ομάδες με παίκτες από τις δεύτερες ομάδες τους. Χάρη στην κίνηση αυτή “βγήκαν” κάποιοι γνωστοί παίκτες.

Ακούστηκαν για πρώτη φορά οι Αντωνίου (Παναθηναϊκός), Δίντσικος (Καστοριά), Σαραβάκος, Μανίκας, Γραβάνης, Χαλκίδης (Πανιώνιος), Μπανιώτης, Αλαβάντας (ΠΑΟΚ) Σπανοσωτηρόπουλος (Παναχαϊκή), Μπέριος (Απόλλων), Μιχαλήτσος, Ζελιλίδης (Αρης), Π. Κατσικογιάννης (Πιερικός), Παπαγγέλης (ΠΑΣ Γιάννινα).

Στο ματς ΑΕΚ – Εθνικός (1-1) γνωρίσαμε για πρώτη φορά τον 18χρονο Σπύρο Οικονομόπουλο και τον 20χρονο Παναγιώτη Στυλιανόπουλο, οι οποίοι συμμετείχαν για πρώτη φορά στην Ένωση, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Αποστολόπουλος, Καλαϊτζίδης, Ούτσικας και Σταφυλάς.

Ήταν το πρώτο ματς πρωταθλήματος του Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς ο Ζλάτκο Τσαϊκόφσκι τον έριξε στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία λεπτά μήπως και πετύχει γκολ. Πέντε μέρες νωρίτερα είχε πετύχει τέσσερα τέρματα στον αγώνα κυπέλλου με τα Χανιά (6-1).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X