AEK: Χαμηλώνει το θέμα απόκτησης δεξιού μπακ -Τι περιμένουν από Χιμένεθ

AEK: Χαμηλώνει το θέμα απόκτησης δεξιού μπακ -Τι περιμένουν από Χιμένεθ
Photo Credits: INTIME

Ολα τα νέα δεδομένα στην ΑΕΚ για μεταγραφή δεξιού μπακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για την ΑΕΚ η απόκτηση ενός δεξιού μπακ τον Ιανουάριο.

Αυτό βγαίνει από το ρεπορτάζ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του enwsi.gr.

Πολλές αλλαγές έρχονται στο στρατόπεδο της Ενωσης με την έλευση των Μανόλο Χιμένεθ και Παναγιώτη Κονέ. Ενα από τα πιο σημαντικά αγωνιστικά ζητήματα στον Δικέφαλο είναι η θέση του δεξιού μπακ. Επί του παρόντος υπάρχουν 4 δεξιοί οπισθοφύλακες στην ΑΕΚ εκ των οποίων ουδείς δείχνει φέτος πως μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κλαμπ.

«Παγώνει» το θέμα της απόκτησης του δεξιού μπακ -Αποχωρεί ο Παουλίνιο

Αρχικά, η απόφαση περί αποχώρησης του Παουλίνιο είναι ειλημμένη και με… εντολή Μελισσανίδη. Οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν ομάδα είτε για να δοθεί δανεικός είτε για να παραχωρηθεί ως ελεύθερος ο Πορτογάλος δεξιός μπακ λύνοντας το συμβόλαιο του.

Στην ΑΕΚ, όμως, «παγώνουν» προς το παρόν τουλάχιστον το θέμα απόκτησης δεξιού μπακ καθώς ποντάρουν πολλά στη δουλειά του Μανόλο Χιμένεθ και του τιμ του το προσεχές διάστημα. Ο Μιχάλης Μπακάκης έχει κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις του υπό τις οδηγίες του Ανδαλουσιανού τεχνικού, ενώ κατάφερε να ξεχωρίσει σε περισσότερες από μια θέσεις (δεξί μπακ και αριστερό στόπερ).

Οι «κιτρινόμαυροι» λοιπόν αναμένουν να δουν πως θα ανταποκριθούν με τον Ισπανό ο Μπακάκης και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος και πιστεύουν πως μπορούν να παίξουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους ικανότητες και όχι όπως εμφανίζονται στο μέχρι τώρα φετινό διάστημα.

Ετσι, στην ΑΕΚ θέλουν πρωτίστως να δουν και να αξιολογήσουν το υπάρχον υλικό (Μπακάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Ραντόνια) και στη πορεία, βάσει των αποτελεσμάτων και αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση στην «αγορά» τότε υπάρχει περίπτωση να κινηθούν για δεξί μπακ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X