Μπαπέ: Πόζαρε με φόντο τα πρωτοσέλιδα της «Marca» που τον «συνδέουν» με Ρεάλ (ΦΩΤΟ)

Μπαπέ: Πόζαρε με φόντο τα πρωτοσέλιδα της «Marca» που τον «συνδέουν» με Ρεάλ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κιλιάν Μπαπέ μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram, αλλά το φόντο τον πρόδωσε, καθώς φαίνονταν κολλημένα στον τοίχο τα πρωτοσέλιδα της «Marca» που αφορούν τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αφέλεια ή κίνηση με νόημα; Ό,τι κι αν ισχύει, ο Κιλιάν Μπαπέ, πάντως, κατάφερε έστω και καταλάθος να δείξει πόσο «μετράει» για αυτόν το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, μέσω μιας φωτογραφίας που άναψε «φωτιά» στις τάξεις των Μαδριλένων.

Συγκεκριμένα, ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, τον οποίο η διοίκηση έχει… τάξει στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ανέβασε ένα story στο instagram, με φόντο έναν τοίχο του σπιτιού του στον οποίο έχει κολλήσει πρωτοσέλιδα της «Marca» που τον «συνδέουν» με τη Βασίλισσα!

Αμέσως, ένας λογαριασμός οπαδών των Μερένγκες στο twitter έψαξε και δεν ταυτοποιήσει τα συγκεκριμένα πρωτοσέλιδα που απεικονίζονται στη φωτογραφία, με το γεγονός αυτό να αποτελεί μία ακόμη ένδειξη του «φλερτ» του 22χρονου στράικερ προς την πλευρά της Βασίλισσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X