O Ποκετίνο φέρνει Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν;

O Ποκετίνο φέρνει Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν;
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρόσληψη του Μαουρίσιο Ποκετίνο, αλλά και το timing της συμφωνίας πυροδοτούν σενάρια, σύμφωνα με τα οποία ο Λιονέλ Μέσι θα τον ακολουθήσει στην πόλη του φωτός το προσεχές καλοκαίρι.

Το timing ήταν περίεργο. Γιατί τώρα και όχι το καλοκαίρι; Γιατί να αναλάβει άμεσα την Παρί Σεν Ζερμέν ο Μαουρίσιο Ποκετίνο; Ίσως για να σχεδιάσει την δική του ομάδα της επόμενης σεζόν, όπως ο ίδιος επιθυμεί.

Τα σενάρια μετά την συμφωνία των Παριζιάνων με τον Αργεντινό τεχνικό έχουν αρχίσει και το σημαντικότερο εξ’ αυτών θέλει τον Λιονέλ Μέσι να τον ακολουθεί από το καλοκαίρι στην πόλη του φωτός.

Αμφότεροι, είναι παιδιά του Ροζάριο, αμφότεροι αποτελούν εμβληματικές μορφές της Νιούελς, ενώ ο Ποκετίνο ουκ ολίγες φορές έχει εκφράσει δημόσια την διάθεση του να συνεργαστεί με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Don Balon και της Parisien, η κίνηση της Παρί να προσλάβει άμεσα τον Ποκετίνο ίσως αποτελέσει ένα μεγάλο διαπραγματευτικό ατού για να πείσει τον Μέσι να μετακομίσει στην γαλλική πρωτεύουσα από το προσεχές καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα, αφού είναι ένας προπονητής που τυγχάνει της αποδοχής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X