Κορωνοϊός: Εφτασαν στην Ελλάδα τα πρώτα 9.000 εμβόλια

Απίστευτο: Επανεμφάνιση της διφθερίτιδας!

Πρόκειται για τις πρώτες 9.000 δόσεις του εμβολίου της Pfizer/BionTech

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εφτασαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής, στα σύνορα της χώρας στον Προμαχώνα, τα πρώτα εμβόλια ενάντια στον κορωνοϊό.

Πρόκειται για τις πρώτες 9.000 δόσεις του εμβολίου της Pfizer/BionTech, σύμφωνα με όσα μετέδωσε o τηλεοπτικός σταθμός OPEN TV. Τα πρώτα φορτηγά που μεταφέρουν φορτία του εμβολίου των Pfizer / BioNTech από τη μονάδα παραγωγής του αμερικανικού φαρμακευτικού κολοσσού στην πόλη Πουρς του Βελγίου, αναχώρησαν την παραμονή των Χριστουγέννων, με προορισμό τις χώρες της ΕΕ.

Όπως ανέφερε χθες δανέζικο τηλεοπτικό δίκτυο, τα πρώτα φορτία των εμβολίων θα περιλαμβάνουν γύρω στις 10.000 δόσεις για κάθε χώρα. Το σχέδιο της Κομισιόν προβλέπει έναρξη των εμβολιασμών την ίδια μέρα, στις 27 Δεκεμβρίου και στα 27 κράτη μέλη.

Ολα έτοιμα για την έναρξη των εμβολιασμών

Στη σύσκεψη του πρωθυπουργού με το κυβερνητικό επιτελείο εχθές, επιβεβαιώθηκε ότι όλα βαίνουν σύμφωνα με τον σχεδιασμό και εξετάστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ταχεία υλοποίηση της πρώτης φάσης του Εθνικού Σχεδίου Εμβολιασμού με την άφιξη των πρώτων εμβολίων στην Ελλάδα.

Παράλληλα, τονίστηκε η σημασία της ενημέρωσης των πολιτών μέσω της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού για τη σημασία του εμβολιασμού και για το πως φτάσαμε, μέσα από μια παγκόσμια αλυσίδα συνεργασίας ειδικών και επιστημόνων, στο δρόμο για την δημιουργία ασφαλούς και αποτελεσματικού εμβολίου ώστε να χτίσουμε σταδιακά τείχος ανοσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X