Σβάρνας: Ενδιαφέρον από τη Ρωσία

Σβάρνας: Ενδιαφέρον από τη Ρωσία
Photo Credits: INTIME

Ομάδα της Ρωσίας έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Στράτο Σβάρνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενδιαφέρον από τη Ρωσία έχει προκύψει για στον Στράτο Σβάρνα!

Μεγάλες αλλαγές έχουν ξεκινήσει να παίρνουν σάρκα και οστά στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο σε πρόσωπα. Οι αποχωρήσεις των Καρέρα-Ιβιτς και οι αφίξεις των Χιμένεθ-Κονέ σηματοδότησαν τις πρώτες ηχηρές αλλαγές στο κλαμπ. Ακόμα μεγαλύτερες έρχονται όμως στο αγωνσιτικό τμήμα.

Δεν είναι μόνο οι υποθέσεις των Παουλίνιο και Νταβίντ Σιμάο για τους οποίους αναζητείται διέξοδος αποχώρησης. Το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως υπάρχει – εκ νέου, για να είμαστε απόλυτα ακριβείς – έντονο ενδιαφέρον για τον Στράτο Σβάρνα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr!

Ρωσικό ενδιαφέρον για τον Στράτο Σβάρνα

Ποια είναι τα δεδομένα για τον Στράτο Σβάρνα;

Ενδιαφέρον από τη Ρωσία προέκυψε για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό ήδη από τη θερινή μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο την περίοδο που εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον των Ρώσων το μεταγραφικό παράθυρο είχε κλείσει στην Ελλάδα και στην Ενωση έκριναν πως δεν θα μπορούσαν να αναπληρώσουν το κενό του.

Τώρα, όμως, κάποιους μήνες αργότερα, κάθε άλλο παρά έχει ατονήσει των ενδιαφέρον των Ρώσων για τον νεαρό στόπερ. Ετσι, κατά τις ίδιες πηγές, είναι πολύ πιθανό τις προσεχείς ημέρες να υπάρξει ακόμα και επίσημη πρόταση από τη Ρωσία για τον Σβάρνα.

Το κακό διάστημα του Σβάρνα στην ΑEΚ

Δεν είναι μυστικό πως ο Στράτος Σβάρνας δεν διάγει τις καλύτερες των ημερών του στην ΑΕΚ τόσο από θέμα ψυχολογίας όσο και από πλευράς αυτοπεποίθησης λόγω των συνεχόμενων λαθών. Με μια ενδεχόμενη μεταγραφή του για το εξωτερικό, μπορεί ο ίδιος να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και η ΑΕΚ να βρει για την θέση του έναν παίκτη που θα της ταιριάζει περισσότερο.

Υπενθυμίζεται πως ο Σβάρνας ανανέωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X