ΑΕΚ: Ξεκάθαρη εντολή σε Χιμένεθ -«Μην χαθούν Μαχαίρας και Μιτάι»!

ΑΕΚ: Ξεκάθαρη εντολή σε Χιμένεθ -«Μην χαθούν Μαχαίρας και Μιτάι»!
Photo Credits: INTIME

Η εντολή της διοίκησης της ΑΕΚ στον Μανόλο Χιμένεθ για τα ταλέντα της Ενωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ριζικές αλλαγές λαμβάνουν χώρα στην ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει σαφές μήνυμα στον Μανόλο Χιμένεθ!

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός αναμένεται την Κυριακή στην Ελλάδα για να φορέσει εκ νέου τη φόρμα της Ενωσης και να σηκώσει μανίκια. Εκτός του ότι έχει μελετήσει ήδη αγώνες της ΑΕΚ και με την έλευσή του θα μελετήσει ακόμα περισσότερους, έχει συζητήσει ήδη με τους ανθρώπους της Ενωσης για το πλάνο που θα εφαρμόσουν.

Μαχαίρας-Μιτάι σε πρώτο πλάνο

Ανάμεσα στις υπόλοιπες συζητήσεις που έχουν γίνει ανάμεσα στη διοίκηση και τον Μανόλο Χιμένεθ, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr έχει ξεκαθαρίσει στον Ισπανό κόουτς πως βασικό μέλημα στη νέα ημέρα της ΑΕΚ είναι τα ταλέντα της.

Τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ενωσης αυτή τη στιγμή είναι ο Θεοδόσης Μαχαίρας και ο Μάριο Μιτάι. Αμφότεροι έχουν δείξει πως μπορούν να φέρουν το βάρος της φανέλας της ΑΕΚ και σίγουρα έχουν μέλλον. Μάλιστα στα θετικά που πιστώνονται από την ΑΕΚ στον Μάσιμο Καρέρα είναι πως «έβγαλε» και έδωσε ευκαιρίες στους δύο νεαρούς.

Στόχος είναι να διατηρηθούν, να συνεχίσουν να παίρνουν ευκαιρίες και σταδιακά να καθιερωθούν στον Δικέφαλο μιας και δείχνουν σπουδαίες προοπτικές. O Θεοδόσης Μαχαίρας έχει φέτος 10 συμμετοχές (1 γκολ, 1 ασιστ) και ο Μάριο Μιτάι σε 5 συμμετοχές έχει 2 ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X