Χάαλαντ: «Το γκολ απέναντι στην Παρί είναι το καλύτερο μου μέσα στο 2020» (VIDEO)

Χάαλαντ: «Το γκολ απέναντι στην Παρί είναι το καλύτερο μου μέσα στο 2020» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 2020 ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει και ο Έρλινγκ Χάαλαντ θυμήθηκε όλα όσα πέτυχε αυτή τη χρονιά, θέτοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη για τη συνέχεια.

Η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, καθώς κατάφερε σε 32 αγώνες να «ματώσει» 33 φορές τα αντίπαλα δίχτυα, να μοιράσει έξι ασίστ και με αυτόν τον τρόπο να αναδειχθεί και «Golden Boy» του 2020.

Ο 20χρονος Νορβηγός επιθετικός, έκανε τον φετινό του απολογισμό, έθεσε νέους στόχους και αναφέρθηκε στις καλύτερες στιγμές που έζησε το 2020. Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο καλύτερο γκολ που πέτυχε, λέγοντας πως αυτό ήταν στον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, για τη φάση των «16» του Champions League.

«Μάλλον το καλύτερο γκολ που πέτυχα μέσα στο 2020, είναι το δεύτερο εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν στην νίκη μας με 2-1. Είναι δύσκολο να το περιγράψω. Προτιμώ να προσπαθώ και να κοιτάω μόνο ψηλά. Για το 2021, πρέπει να θέσω νέους στόχους. Και πρέπει να είναι υψηλοί στόχοι», ανέφερε αρχικά ενώ όσον αφορά την καλύτερη στιγμή που έζησε φέτος ο Χάαλαντ απάντησε λέγοντας:

«Είναι δύσκολο να επιλέξω μόνο μία στιγμή, αλλά αν πρέπει να επιλέξω μόνο μία, θα ήταν είτε το ντεμπούτο μου με τον Ντόρτμουντ, είτε το πρώτο μου παιχνίδι στο Champions League με την Ντόρτμουντ εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν»,

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X