Χιμένεθ: Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

Δικαίωμα 4ης αλλαγής σε ενδεχόμενο παράτασης στον σημερινό τελικό
Photo Credits: INTIME

Η «Ενωσίτικη κάλπη» φανέρωσε τις σκέψεις του κόσμου για την επιστροφή Χιμένεθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν μια κίνηση που προκάλεσε μεγάλη κουβέντα. Είναι ο προπονητής που οδήγησε την ΑΕΚ στο τελευταίο πρωτάθλημα, αλλά και εκείνος που δεν κρίθηκε δύο φορές ικανός για να εξελίξει την ομάδα. Όπως και να έχει, ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε στην Ενωση και από την Κυριακή πιάνει δουλειά για να σωθεί η χρονιά. Η υποδοχή σας μέσω της «Ενωσίτικης κάλπης», έδειξε δύο διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος.

Η επιλογή που πλειοψήφησε με 37%, ήταν εκείνη πως η ΑΕΚ ανακυκλώνει συνεχώς τα ίδια και τα ίδια ονόματα και θα έπρεπε να πάει σε κάποια άλλη λύση προπονητή. Αλλά εντυπωσιακό είναι πως η αμέσως επόμενη (με 26%), ανέφερε πως επιτέλους επέστρεψε ο Μανόλο, που δικαιούται να οδηγήσει την ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο.

Επίσης, 17% όσων συμμετείχαν υπερψήφισε την επιλογή πως τηρουμένων των συνθηκών, ήταν η πιο ασφαλής επιλογή για την ΑΕΚ. Με 13% ακολούθησαν όσοι πιστεύουν, ότι έχοντας κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο, ο Χιμένεθ αξίζει το σεβασμό όλων μας, ενώ 7% πήρε η επιλογή πως ο Ισπανός γνωρίζει το DNA της ΑΕΚ και άρα είναι ο μόνος που μπορεί να τα φέρει βόλτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X