Γκάλο: «Μόνο ο Χιμένεθ ξέρει πως θα... φτιάξει την ΑΕΚ και να εμπνεύσει τους παίκτες»

Γκάλο: «Μόνο ο Χιμένεθ ξέρει πως θα... φτιάξει την ΑΕΚ και να εμπνεύσει τους παίκτες»
Photo Credits: INTIME

Ο Ροντρίγκο Γκάλο για την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Μανόλο Χιμένεθ ετοιμάζεται να αναλάβει την ΑΕΚ για 4η φορά και ο Ροντρίγκο Γκάλο μίλησε για τον Ισπανό τεχνικό.

Ο πρώην μπακ της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι για τους παίκτες αλλά και τη ψυχολογία τους, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Χιμένεθ, ο οποίος τους γνωρίζει ήδη και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και τόνισε πως με τον Ισπανό στο… τιμόνι η ΑΕΚ μπορεί να φτάσει στον τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκάλο στην «ΩΡΑ»

«Νομίζω πως θα αναλύσει τους παίκτες που έχει διαθέσιμους και τότε θα αποφασίσει ποια θα είναι η καλύτερη επιλογή σε κάθε παιχνίδι. Μπορεί η ΑΕΚ να είναι επιθετική ομάδα, αλλά θα δουλέψει μαζί με τους παίκτες ο Μανόλο. Και μπορεί να διορθώσει συνολικά και την άμυνα

Πιστεύω ότι με την εμπειρία του Χιμένεθ στη Super League και με τη ποιότητα του ως προπονητής μπορεί να βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ να φθάσει στον τίτλο».

Για τη σχέση που είχε ο ίδιος με τον Χιμένεθ

«Είχα πολύ καλή σχέση μαζί του! Πάντα μου έδειχνε εμπιστοσύνη πριν από κάθε ματς. Ήταν ένας προπονητής που… έσπρωχνε ψυχολογικά κάθε παίκτη».

Τέλος, ο Γκάλο έστειλε και τις δικές του ευχές για τα Χριστούγεννα

«Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους και εύχομαι ο επόμενος χρόνος να είναι καλύτερος για όλους μας!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X