Κορωνοϊός: Αυξήθηκαν τα κρούσματα στην Αττική-Πολλές μολύνσεις στο κέντρο της Αθήνας

Κορωνοϊός: Οι ηλικιωμένοι σε καραντίνα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

διαίτερα κρίσιμες θεωρούν τις ημέρες των εορτών οι ειδικοί για την εξέλιξη της πανδημίας καθώς ανησυχητική είναι η επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζουν ορισμένες περιοχές της χώρας.

Παρά το γεγονός ότι τα φετινά Χριστούγεννα είναι πολύ διαφορετικά με την απαγόρευση εκδηλώσεων, των περιορισμό των συναθροίσεων και την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 22:00 έως τις 5:00, η χθεσινές ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ «χτύπησαν καμπανάκι» για τον κίνδυνο του εφησυχασμού.

Η Αττική είναι «στο κόκκινο» καθώς χθες εντοπίστηκαν συνολικά 301 κρούσματα κορωνοϊού με τα 72 να είναι στο κέντρο της πρωτεύουσας. Η αποκλιμάκωση των δεικτών γίνεται με πολύ πιο αργούς ρυθμούς από αυτούς που θα ήθελαν οι ειδικοί ενώ ελλοχεύει, πάντα, ο κίνδυνο αναζωπύρωσης μετά τις γιορτές.

Κυβέρνηση και Επιτροπή ανανέωσαν, χθες, το αυστηρότερο lockdown σε Δυτική Αττική και Κοζάνη ενώ από σήμερα εφαρμόζονται σκληρότερα μέτρα εφαρμόζονται από τα ξημερώματα της ημέρας των Χριστουγέννων και στις Θεσπιές Βοιωτίας. Τα μέτρα αυτά θα βρίσκονται σε ισχύ έως την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου σε Δ.Αττική και Κοζάνη και έως τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις Θεσπιές.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X