Χαλαρώστε... Και τον Κονέ, τα αποτελέσματα θα τον κρίνουν!

Χαλαρώστε... Και τον Κονέ, τα αποτελέσματα θα τον κρίνουν!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για Ίβιτς, Κονέ και... Φάληρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρόνια Πολλά σε όλους! Υγεία, αγάπη και τύχη! Αυτά τα τρία να έχουμε, θα είμαστε ευτυχισμένοι! Στο προηγούμενο blog, πριν καν οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Μανόλο, είχα γράψει για τους λόγους που τον θεωρούσα την καλύτερη επιλογή στο συγκεκριμένο τάιμινγκ, αλλά και γενικότερα από τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν έχει αποφασίσει να επενδύσει σε έναν προπονητή μεγάλου βεληνεκούς.

Εκτός από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία όμως, είχαμε και αλλαγή στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Κατέθεσα αμέσως την άποψή μου στο «βίντεο της ημέρας», τα είπαμε αργά το βράδυ της Τετάρτης και στην έκτακτη εκπομπή του «ENWSI TV».

Θα επαναλάβω και εδώ, ότι δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στην ΑΕΚ, για μένα το πρόσημο που μπαίνει για την προσπάθεια και τη δουλειά του Ίλια Ίβιτς είναι θετικό. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προφανώς περίμενε περισσότερα, όπως το ίδιο περίμενε και για τον Μάσιμο Καρέρα. Και το περίμενε και το ήλπιζε και νομίζω ότι είναι και ο πρώτος που θα ήθελε να πετύχουν και να μην προχωρά πάλι, μεσούσης της σεζόν, σε αλλαγές και ανακατατάξεις.

Και ικανός και πολύ ευφυής

Όπως και να έχει πάντως, ανεξαρτήτως αν πιστεύει ο καθένας από εμάς, ότι ήταν σωστή ή λανθασμένη η επιλογή του Μελισσανίδη να πάψει να θεωρεί τον Ίβιτς κατάλληλο για τεχνικό διευθυντή, δεν πρέπει να μας οδηγεί και στο εκ προοιμίου συμπέρασμα ότι θα αποτύχει ο Παναγιώτης Κονέ ή πολύ περισσότερο να τον μειώνει. Και είναι και πολύ άδικο για το παιδί.

Προσωπικά, στεναχωρήθηκα πολύ που έφυγε ο Ίλια Ίβιτς και παράλληλα χάρηκα πολύ που επέστρεψε στην ΑΕΚ, ο Παναγιώτης Κονέ. Και… συγγνώμη κιόλας δηλαδή, που τον πιστεύω και τον θεωρώ πολύ ικανό και πολύ ευφυή για να πετύχει, κι ας είναι άπειρος. Και οι πλέον πετυχημένοι στο πόστο τους, κάποτε ως άπειροι ξεκίνησαν.

Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, αγαπάει αποδεδειγμένα την ΑΕΚ και όπως μου έχουν μεταφέρει, αρκετοί παίκτες από την πρωταθληματική χρονιά της ομάδας (και όχι μόνο από τους υπάρχοντες), ήταν πολύ μεγάλη η συμβολή του για το τρομερό οικογενειακό κλίμα που επικρατούσε εκείνη τη σεζόν στα αποδυτήρια.

Αλλά καμία σημασία δεν έχει, ούτε αν τον πιστεύω εγώ, ούτε αν δεν τον πιστεύεις εσύ. Θα κριθεί και αυτός από το έργο του και κυρίως από τα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα, καλώς ή κακώς, είναι αυτά που θα παίξουν πάλι το ρόλο τους και που θα κρίνουν τους πάντες. Σε αυτό άλλωστε που θα πρέπει να συμφωνούμε όλοι, όσο κι αν συμπαθούμε ή όχι, οποιοδήποτε πρόσωπο, ακόμα κι όταν είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ΑΕΚ, είναι πως την ίδια την ΑΕΚ την αγαπάμε πάντα περισσότερο!

Όλοι τώρα, το πιστεύουμε περισσότερο…

Αυτή τη στιγμή, το μόνο που έχει σημασία είναι να μπει το 2021, με την ομάδα να κάνει «διπλό» στο Φάληρο, στις 3 Γενάρη! Το πρωί της Κυριακής, ο Μανόλο με τον βοηθό του Χεσούς Καλντερόν και με τον γυμναστή του, Σέμπα Μπασκόν, θα είναι στην Αθήνα και το ίδιο απόγευμα, η ΑΕΚ πιάνει δουλειά.

Ο Χιμένεθ από το βράδυ που συμφώνησε, ζήτησε τα DVD με όλα τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας. Για να μάθουμε τι ΑΕΚ θα παρατάξει στο Φάληρο, θα πρέπει πρώτα να το αποφασίσει ο ίδιος. Κι έχει μπροστά του, μια εβδομάδα για να κρίνει και να αποφασίσει.

Αν υπάρχει ωστόσο αυτή τη στιγμή ένα δεδομένο ενόψει της κρισιμότατης μάχης στο «Γ. Καραϊσκάκης», αυτό είναι ότι η ΑΕΚ θα πάει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι. Αυτό θα γίνει στον… αυτόματο, από τη στιγμή που ο Μανόλο Χιμένεθ, οι συνεργάτες του, αλλά και ο Παναγιώτης Κονέ, θα μπουν στα Σπάτα και θα συναντήσουν τους ποδοσφαιριστές, παλαιούς και νέους.

Για το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ στις 3 Γενάρη, νομίζω ότι ακόμα και τον εαυτό μας να ρωτήσουμε, πόσο πίστευε στη νίκη με Καρέρα στον πάγκο και πόσο το πιστεύει τώρα με τον Χιμένεθ, θα καταλάβουμε από την απάντηση που θα δώσουμε και πόσο πιο πολύ το πιστεύει τώρα και η ίδια η ομάδα. Για να δούμε…

Καλά Χριστούγεννα και πάλι σε όλους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X