Τράμπζονσπορ: «Όχι σε πλειστηριασμό για Λιβάγια»

Η ΑΕΚ κάνει μάγια με άπιαστο Λιβάγια!
Photo Credits: INTIME

Ξεκάθαρο το μήνυμα και από την Τραπεζούντα στον Κροάτη της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σήριαλ της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Μάρκο Λιβάγια κρατά μήνες.

Εχει μείνει μια εβδομάδα ως τη μέρα που ο Κροάτης θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει ως ελεύθερος για το επόμενο καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ έχει κάνει την (πολύ καλή) πρόταση της για να τον κρατήσει για άλλα τέσσερα χρόνια στις τάξεις της. Ο Δαλματός επιθετικός δεν έχει απαντήσει επίσημα. Στο κόλπο εδώ και καιρό είναι η Τράμπζονσπορ.

Η ομάδα της Τραπεζούντας πίεσε αρκετά, αλλά εδώ και λίγες ώρες φέρεται να έκανε πίσω. Οι πληροφορίες του τουρκικού Τύπου από το ρεπορτάζ στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας θέλουν την Τραμπζονσπορ να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα (και αυτή) στον Λιβάγια: «Δεν μπαίνουμε σε πλειστηριασμό».

Αυτό μετά την εμφάνιση της Μπασάκσεχίρ. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας φέρεται να θέλει και αυτή τον άσο της ΑΕΚ και να έχει κάνει και υψηλή οικονομικά πρόταση.

Στην Τραπεζούντα θεωρούν ότι κάνει παιχνίδια ο μάνατζερ του Λιβάγια. Ισως την ίδια άποψη να έχουν και στην «Ενωση» (το πιθανότερο). Οσο περνούν οι μέρες και δεν υπάρχει απάντηση τόσο θα αυξάνεται η ανησυχία και ο προβληματισμός.

Τι θα αποφασίσει ο Λιβάγια; Σε κάθε περίπτωση έχει στείλει θετικά μηνύματα στην ΑΕΚ. Χρειάζεται όμως και το επίσημο. Κάθε καθυστέρηση προκαλεί εκνευρισμό με τα όποια απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Ως επαγγελματίας ο Λιβάγια και ο κάθε Λιβάγια θέλει το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο. Τα λεφτά είναι το βασικό για κάθε επαγγελματία. Ποδοσφαιριστή ή μη το χρηματικό παίζει τον πρώτο λόγο.

Εχει όμως και η υπομονή της όρια της. Στην ΑΕΚ τον θέλουν, αλλά δεν μπορούν να παίζουν. Η ομάδα είναι πάνω από όλους. Ισως ο ερχομός του Χιμένεθ να τον κάνει να αποφασίσει άμεσα.

Είναι περίεργο παιδί ο Κροάτης. Παικταράς, αλλά και με τις ιδιαιτερότητές του. Η αλλαγή σκηνικού λογικά θα παίξει ρόλο. Μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις. Ασφαλώς και ο ίδιος καταλαβαίνει ότι παρατάσεις και… πέναλτι δεν κάνουν καλό σε κανένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X